⚽ SL 25/26 H:10 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 26 Ekim | beIN Sports 1

Yedekler:
Günay Güvenc
Metehan Baltaci
Arda Ünyay
Eren Elmali
Kazimcan Karatas
Kaan Ayhan
Berkan Kutlu
Yusuf Demir
Ahmed Kutucu
Mauro Icardi

Eksikler:
Wilfried Singo
Lucas Torreira
Ilkay Gündogan

Eksikler döndügünde bile kulübemiz birden fazla mevkide gercekten yetersiz. Düsük maliyetli 1-2 oyuncu kiralamak bile bizim elimizi cok rahatlatirdi. Kulübede 11'de sahaya sürebilecegimiz Eren Elmali haric oyuncu yok (Günay kaleci).

1761483964954.webp

Feramuz da klavyeden desteğe devam edebilir ;)

Ekli dosyalar

• 20251026_161100.webp
    20251026_161100.webp
    107,2 KB · Görüntüleme: 12
Katılıyorum zaten akbil goztepe ts maclari 3unude alırsak darbe indirmiş oluruz,biz nolursa olsun ic saha taraftar avantajıni kullanmalıyız, goztepe gercekten istikrarlı koşan takim fakat gecen seneye gore hücum güçleri dustu bence Alanya maçında izledim 2.yari cok pozisyon verdiler
Cok gecis vermemek lazim bunlara romulo tjinaic olmasada hızlı atak yapiyorlar
Alanya başlı başına tam bir iç saha takımı
Deplasmanda feci kötüler içerde de inanılmaz iyiler
O maçta goztepeyi baya bir dövdüler
Hücum güçleri düşük değil ama bitiricilik konusu acaip sorunlu hem Juan hemde janderson çok kaçırıyor Olaitan neden oynamıyor Efkan oynuyor onu cozemedim

Efkan hiç begenmedigim oyuncu bizim için avantaj ağır oyuncu Efkan oynadığı için bize maç daha da yaklaştı

Rotasyon konusunda elestiriler haklı fakat hoca muhtemelen once skoru alip 2.yari riskli adamlari cikartayim diye dusunmus

-Stoper: Sanchez veya Abdülkerim'in olmadigi maclarda gözü kapali güvenip oynatabilecegimiz bir stoper yedegimiz yok. Sezon basinda Abdülkerim'i kulübeye atacak bir sol stoper istiyorduk ama yönetim ve teknik ekip orali olmadi. Hem sag hem sol stoper oynayabilen bir adam getirmemiz lazim.

-Orta Saha: Torreira ve Lemina profilinde üst düzey dominant bir orta saha eksikligimiz mevcut. Bu ikisinden birini oyundan aldigimizda orta saha cöküyor. Berkan ve Kaan ile o bölge yürümüyor. Mümkünse ilk 11 oynayacak biri lazim.

-Kanat: Singo kadroya dönse bile Sallai'nin beke evrilmesinden sonra ön tarafta oynayip is yapma ihtimali yok denecek kadar az gibi görünüyor. Bizim bir atletik kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var. Yorgun rakiplere karsi 2.yarida oyuna girip kart aldirabilecek bir profil elzem. Baris'in düsüsü devam ediyor. Bu oyuncunun ilk 11 oyuncusu olmasi da düsünülebilir.

-Forvet: Osimhen'in güncel form durumu itibariyle yedegi yok. Icardi futboldan emekli olan, Sampiyonlar Ligi'nde bile 20 dakika yürüyerek mac bitiren bir oyuncu haline geldi. Osimhen'i kenara aldigimizda en azindan atletizm ve pres gücü olarak eksilmememiz gerekiyor.

Devre arasi bu 4 mevkiden hangilerine takviye yapacagimizi görecegiz. Okan Buruk geldiginden beri devre arasi yaptigimiz transferler:

1.sene: Kaan, Adekugbe, Zaniolo
2.sene: Köhn, Vinicius, Aurier
3.sene: Frankowski, Lemina, Eren, Ahmed, Morata, Cuesta

Ilk 2 sene 3'er transfer yapmisiz, gecen sezon 6 transfer yapmisiz.

Geri
Üst Alt