SL 25/26 H:11 | Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım | beIN Sports 1

Çünkü gurur meselesi yaptılar. Hem twitterda filan çok konuşuldu hem de 30 40 puan farkı oluşunca mecburen aksiyon aldılar.
Yani o durumlar çok umrumda değil de Fenere yenilip bizi yeniyorlar gibi bir durum olmadığını söyledim sadece. Bu Trabzon için de geçerli, Okan Buruk'ın ilk çıktığı TS maçından sonra tüm maçları kazanmıştık, bu hafta ilk defa puan kaybettik.

Sergen ben bu orkunu daha 11e almam demiş

Adalı napıyosun olum 30 m para verdik taraftara nasıl açıklarız oynatacaksın demiş

Sergenin yüzü ekşimiş istifa yakınmış

Yani o durumlar çok umrumda değil de Fenere yenilip bizi yeniyorlar gibi bir durum olmadığını söyledim sadece. Bu Trabzon için de geçerli, Okan Buruk'ın ilk çıktığı TS maçından sonra tüm maçları kazanmıştık, bu hafta ilk defa puan kaybettik.
Büyük maçlarda her takım motive olur. Biz bize karşı herkes sünepe oynasın istiyoruz. Antu kafası deli dehşet derecede sirayet etmiş durumda taraftara. Asıl konuşulması gereken OBnin uzun zamandır derbilerde silik oyun oynatması olmalı

Büyük maçlarda her takım motive olur. Biz bize karşı herkes sünepe oynasın istiyoruz. Antu kafası deli dehşet derecede sirayet etmiş durumda taraftara. Asıl konuşulması gereken OBnin uzun zamandır derbilerde silik oyun oynatması olmalı
Fenerle Trabzonu tokatladı geçen sene nihayetinde, sadece Tjk maçları biraz sorgulanabilir.

Neyse gelinen noktada Fener deplasmanını kaybetme şansı kalmadı, kaybedersek işler sıkıntıya girer.

Orası öyle ağabey de düşüncen nedir tam
İbnelik olur mu fln gibi
Şu Afrika Cup dönemini kayıpsız geçersek tokatlarız olm işte, gidip saçma sapan sakatlıklar yaşarsak ne olacağı belli olmaz.

Fener Mou dönemine göre çok daha mantıklı oynuyor, öyle küçümseyecek durumda değiliz zaten ligin çapı belli.

Şu Afrika Cup dönemini kayıpsız geçersek tokatlarız olm işte, gidip saçma sapan sakatlıklar yaşarsak ne olacağı belli olmaz.

Fener Mou dönemine göre çok daha mantıklı oynuyor, öyle küçümseyecek durumda değiliz zaten ligin çapı belli.
Sen pek hoşlanmıyorsun diye biliyorum belki yanlıştır Serdar kelleci maç için Trabzon alır gs puan kaybeder demişti lakin gs rahat şampiyon olur tarzında konuşuyor.
Evde 2 derbi de puan kaybettik deplasmanlar 2. Yarı bence sıkıntı olmaz da bilemiyorum

Sen pek hoşlanmıyorsun diye biliyorum belki yanlıştır Serdar kelleci maç için Trabzon alır gs puan kaybeder demişti lakin gs rahat şampiyon olur tarzında konuşuyor.
Evde 2 derbi de puan kaybettik deplasmanlar 2. Yarı bence sıkıntı olmaz da bilemiyorum
Kelleci iyi de tutturunca çok reklamını yapıyor ama tutturamayınca sesini çıkarmıyor.

Tjk maçına da GS fark atar dedi mesela öyle hatırlıyorum.

Tüm analizleri takımların ortalama zayıflıkları üzerinden mesela GS 10 tane gol yemiş 6sı duran top, TS 10 gol atmış 5i duran top olunca TS duran toptan gol atar diyor bu analizden ziyade istatistiksel veri yorumu. Yine de emek var tabii.

Kelleci iyi de tutturunca çok reklamını yapıyor ama tutturamayınca sesini çıkarmıyor.

Tjk maçına da GS fark atar dedi mesela öyle hatırlıyorum.

Tüm analizleri takımların ortalama zayıflıkları üzerinden mesela GS 10 tane gol yemiş 6sı duran top, TS 10 gol atmış 5i duran top olunca TS duran toptan gol atar diyor bu analizden ziyade istatistiksel veri yorumu. Yine de emek var tabii.
Son sorum üstat hepsini istersin ama
Şlde çeyrek yarı olup şampiyon olamamak mı
şlde durum ne olursun olsun ligi alalım mı?

Son sorum üstat hepsini istersin ama
Şlde çeyrek yarı olup şampiyon olamamak mı
şlde durum ne olursun olsun ligi alalım mı?
ŞLde son 16 maçına çıksak kafi benim için bu sezon, ötesi gerçekçi değil

O yüzden onun gerçekleştiği durumda lig

Lig olmadan Avrupa, Avrupa olmadan da ligin keyfi çıkmıyor tam bana göre.

Her şeyi kazanmak üzerine oynamalıyız o yüzden.

CL de başarılmayan modern zamanda yarı final herhalde.

Ama ligi kaybedersek onun da yine gazozu hafifte olsa kaçacak. Ayrıca CL de oralara gelen takım ligi de kırmalı. Şu an CL de oralara gitmek domine etmeden mümkün değil 20 yıl önce ki şekilde değil futbol. CLde sürpriz olmuyor artık.

Yaaa iste biz neler cektik kucukken. 2-0'dan, 3-0'dan 3-1'den maclar verdik bu yamyanlars. Dedigin gibi hafta boyu kan kustuyduk ki zaten sayimiz da azdi. Biz ne cileler cektik. Simdiki genclik 34 macin 34'unu de kazanamayinca cildiriyor.
GS senin dönemindeki gibi değil dedem, kabullen artık. :D

GS senin dönemindeki gibi değil dedem, kabullen artık. :D
Galatasaray ilk takimidir diye bosuna demiyoruz. Mesela bugunku sigirpress ya da Terim'in kaos futbolunun onculugunu biz Denizli zamaninda hucum futbolu adi altinda hem de 352 ile oynadik. Avrupa'da vardi ama Turkiye'de ilk Galatasaray yapti bunu.

Geri
Üst Alt