- 18 Şubat 2011
- 144.537
- 63.440
- 5.478
0 şutları vardı o dakikaya kadarMaçı izlemedim ama anladığım kadarıyla Orkun olmasa fenerin oyun olarak bi bok geliştirmediği ortaya çıkacakmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
0 şutları vardı o dakikaya kadarMaçı izlemedim ama anladığım kadarıyla Orkun olmasa fenerin oyun olarak bi bok geliştirmediği ortaya çıkacakmış.
Bence şampiyonluğu 3 sezondur Kadıköy derbisi belirliyor. İlk sezon favori gitmediğimiz maçta 3 attık sezon sonuna kadar yaklaşamadılar. 2. Sezon fener çok formdayken 0-0 bitirdik yenilseydik bence şampiyon olamazdık. Geçen sezon ise Mourinho ile sezona havalı şekilde giren fenere tekrar 3 atarak herkese Gs ın tekrar şampiyon olacağını gösterdik. Bence bu sezon da öyle maç olacak kazanan rüzgarı arkasına alır. Fener bizi kadıköyde yenemezse şampiyon olamaz. O havayı yakalayamazlar.son yıllarda herkes ligin rengini ve sampiyonlugu derbiler belirliyor diye ama katılmıyorum tam tersi anadolu macları belirliyor orada yapılan bu kayıpları daha yıkıcı oluyor
Tom un jerry'i yakalamayadigi gibi hiç de yakalayamıyorlar ama tam yakalayacak gibi oluyorken 3 senedir kafalarına vurup devam ediyoruz.kankacım fener bir bok oynamıyor diyorsun doğru.
Biz de oynamıyoruz ama bize gelince kötü dönemimiz falan deyip geçiştiriyorsun
öyle veya böyle 3 sezondur bela gibi bahara kadar peşimizi bırakmıyor herifler ister hakem de ister şans de yine benzer senaryo geliyor belli ki. Kaybederiz demiyorum da hep aynı kovalamacadan yıldık vallahi
Bizim kulüp o hafta yabancı hakem istiyorum diye bagiracak. Yabancı hakem gelmesede en azından hakemin fenere etkisi azalir
Gider Kayseri'ye Samsun'a birine yenilir olay kapanırFb, ts ve bjk maçlarını kazandı
Lig bitti malesef
kankacım fener bir bok oynamıyor diyorsun doğru.
Biz de oynamıyoruz ama bize gelince kötü dönemimiz falan deyip geçiştiriyorsun
öyle veya böyle 3 sezondur bela gibi bahara kadar peşimizi bırakmıyor herifler ister hakem de ister şans de yine benzer senaryo geliyor belli ki. Kaybederiz demiyorum da hep aynı kovalamacadan yıldık vallahi