Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Şu kadronun 3'den aşağı gol yeme ihtimali yok bence. Sergen kovulur bu gece.Güzel kadro bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu kadronun 3'den aşağı gol yeme ihtimali yok bence. Sergen kovulur bu gece.Güzel kadro bence
Zaten beni Arsenalim ayakta tutuyor. Kornersenal oldukArsenal 8 mactır gol yemiyor ama koftehor ona ne diyon
Orta sahayı fenere vermezler gibi. Nesri tek başına Ruhsar gibi zatenŞu kadronun 3'den aşağı gol yeme ihtimali yok bence. Sergen kovulur bu gece.
Kale ve sol bek hiçbir şey yapmasan yine gol yedirir zaten.Orta sahayı fenere vermezler gibi. Nesri tek başına Ruhsar gibi zaten
Kale ve sol bek hiçbir şey yapmasan yine gol yedirir zaten.
Tek umudum gsc cenabetliği.İlk 20 dakikada herşey anlasilir
Biz essek gibi çalışıyoruz yoruluyorum sonra GS maci izliyoruz daha çok yoruluyorum. Öyle bir dunyadayiz
?
Fenerbahcem bize hep can suyu olmusturUlan dünden beri puan kaybettik diye üzülürken şu maçta takılsalar ne güzel keyfimiz yerine gelirdi CL öncesi.
Ulan dünden beri puan kaybettik diye üzülürken şu maçta takılsalar ne güzel keyfimiz yerine gelirdi CL öncesi.