SL 25/26 H:11 | Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım | beIN Sports 1

Tedesco derbi nedir bilmiyor. Sergen ise derbilerde realist davranabiliyor; eğer iç sahadayım ve kazanmak zorundayım diye takımı geniş alana çıkarmazsa ki çıkaracağına çok ihtimal vermiyorum. Fener'e en azından yenilmeyecek ve büyük ihtimalle yenecektir. Sergen'in oyunu doğru kurguladığı taktirde sol kanattan Bilal Toure'nin yıldızlaşabileceğini ve maçın adamı olacağını düşünüyorum.

siz deplasmanda bjk'ye 5 tane sallayacaksınız he :)
üstünü ört kardeş havalar soğuyor :)
image.webp
Örtülü kardeş :)

Gerçekten fenerli bir kardeşimizi aramıza aldığımızı ve tüm ülkeye demokrasi nedir'i gösterdiğimizi düşünüyordum.

Ta ki şu mesajı okuyana kadar.

Duran nedir ya. Allah kahretmesin seni, bizi kandırdın @Doruk Ata TANRIVERDİ
ben değilim hocamm
fenerlilerin duran aşık olması normal bir durum ama

BJK 1-2 TS
BJK 1-2 TS
BJK 2-2 TS

BJK 1-1 FB
BJK 2-0 FB

BJK 2-1 GS
BJK 2-0 GS

Sergen Yalcin'in Besiktas ile ic sahada aldigi derbi sonuclari.
Trabzon'a sansi tutmuyor belli ki.
Bizi duman etmis, FB'ye karsi 1 g 1 b

BJK 1-2 TS
BJK 1-2 TS
BJK 2-2 TS

BJK 1-1 FB
BJK 2-0 FB

BJK 2-1 GS
BJK 2-0 GS

Sergen Yalcin'in Besiktas ile ic sahada aldigi derbi sonuclari.
Trabzon'a sansi tutmuyor belli ki.
Bizi duman etmis, FB'ye karsi 1 g 1 b

Skor tahmini alalım Historyhan

Fener bunlara 3-4 atacak gibi duruyor, Sergen de bunun altindan kalkamaz. Seneye artik hikayeleri baslar. Oldu da bala 1 puan alabilirse hem bize cok yaramis olur, hem de kendi BJK gelecegine.

Yesinler birbirlerini ete para vermesinler şey yapsınlar birbirlerini şeye para vermeinsler. Sahte 5 yıldızlı ve sözde efendilerin maçı kısaca tescilliler maçı. Ganyancilar yenilmesin bol kavga kaos olsun. Sabaha kadar birbirlerini yesinler.

Sergen bu maçı kaybederse kovulur büyük ihtimalle. O yüzden ne yapıp edip en azından berabere bitirmeye çalışacaktır. Daha iyi bir senaryo olamazdı herhalde bizim için.

Al işte horsergen işleri şu tescilliler ile maç var adamı küstürmüs

Geri
Üst Alt