SL 25/26 H:11 | Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım | beIN Sports 1

BJK kadrosu, ezeli rakiplerinin epey gerisinde. Onları yenebilmeleri için şans faktörünün yanlarında olması gerekiyordu ki iki derbide de o faktörü tümüyle yanlarında buldular ama değerlendiremediler. Sergen kalmış-gitmiş fark etmez; BJK için ilk 2 anlamında lig bitmiştir, 3 de zor artık...

Içeride hem bu sokuklara hem de dün TS'ye puan kaybetmemiz çok kötü oldu.

TS deplasmanı neyse de jk deplasmanına direkt puan kaybı yazabiliriz ligin ikinci yarısı için, malum Okan'a orada bir şeyler oluyor hep.

2 macta bir fenerin rakiplerin kırmızı olayını eger birisi dillendırmezse bu iş daha tatsız yerlere gider söyliyeyim

Bjk 2.yarı çok kolay teslim oldu kabullendi. Çok ilginç yani bir refleks bile koymadılar sanki memnun gibiler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bjk'lilerin çok da üzüldüğünü sanmıyorum zaten yav. Kazansalar bizim şampiyonluğumuza ciddi katkı vermiş olacaklardı. Fenerin yarışta kalması onları üzmemiştir.

1762110376672.webp

1762110414756.webp

1762110439201.webp

1762110467700.webp

Sampiyon oldugumuz son 3 sezonun 11.hafta sonunda olusan puan durumlarina baktigimiz zaman 22/23 sezonu 5 puan gerideyiz, 23/24 sezonu 1 puan öndeyiz, 24/25 sezonu 5 puan öndeyiz

suan 4 puan farkla öndeyiz

Bu macin telafisi Kadikoy'de galibiyet almak. Bizim 4 puan biraktigimiz iki ciddi rakibe puan birakmadilar, sansimiz kucuk takimlara karsi puan biraktilar. SL hevesi ile ligi kaybetmeyiz umarim, BJK ve TS deplasmani disinda bir de Goztepe deplasmanimiz da var ikinci yari.. bi hayli zor gececek, bu TS macini cok aramayiz umarim.

BJK taraftar 3 diyordu bir taraflarina girsin 3 simdi, Orkun ise hangi motivasyonla o haraketi yapti arastirilsin, anormal bir durum.

bizim taraftar çok yanlıs yerlere bakıyor cok yanlıs,bakılması gereken tek şey fener lehine verilen kırmızılar.

El Bilal toureyi çok beğendim. Her hareketi olumlu. Rafaya o pası atan yine bu adam.

Bizde olsun isterdim

Daha farklı bilmiyorsun yorum yapiyorsun yeter yav rüzgar nerden esse oraya yorum yapiyorsun

Farka yanlış bakmışım ama rüzgar esse kısmına katılmıyorum
Totem olayını abarttım belki haklısın ama rakibin bu kadar hafife alınması, şampiyonluk çantada keklik görülmesi hoşuma gitmiyor
Bu şerefsizlere kırmızısız penaltısız maç oynattırmıyorlar
Biz de ona göre oynamalıyız
Tamam her maçı kazanamayız belki ama bazı oyuncular ve hocanın CL öncesi diye dünkü oyun gibi oyunu mazur görmesi de beni sinir ediyor
Mesela dünkü maça bariz belli hazırlanılmamış bence
Rahatlık beni biraz geriyor, dikkat çekmeye çalışıyorum

Bu macin telafisi Kadikoy'de galibiyet almak. Bizim 4 puan biraktigimiz iki ciddi rakibe puan birakmadilar, sansimiz kucuk takimlara karsi puan biraktilar. SL hevesi ile ligi kaybetmeyiz umarim, BJK ve TS deplasmani disinda bir de Goztepe deplasmanimiz da var ikinci yari.. bi hayli zor gececek, bu TS macini cok aramayiz umarim.

BJK taraftar 3 diyordu bir taraflarina girsin 3 simdi, Orkun ise hangi motivasyonla o haraketi yapti arastirilsin, anormal bir durum.
Samsun deplasmanda var

2 macta bir fenerin rakiplerin kırmızı olayını eger birisi dillendırmezse bu iş daha tatsız yerlere gider söyliyeyim
3 sezondur penaltı rekorları kırıyorlardı, sezon boyu kırmızı görmüyorlardı, şimdi de lehlerine kırmızı kart rekoru geliyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt