- 5 Eylül 2014
- 84.386
- 70.135
- 4.393
ne oldu ki şikelikUlan savcılar asıl şu maça bakin tarihi şike dönüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne oldu ki şikelikUlan savcılar asıl şu maça bakin tarihi şike dönüyor
gel yakayimKına mi yakican hayırdır fener yenince?
Net kırmızı netYav ne orkunu. O hareket kirmizi getektirmez. Bunlarin osayi kac defa aynisini yapip kirmizi almadi. Hakem kendi verse hadi neyse dicem. Dört gözle bekliyorlar böyle bi pozisyon ciksin kirmiziyi cakayim. Baska her hangi macta bu pozisyon madem incelenicek dakikalarca incelenir. Bunlarda icerden aninda talimat geliyor isi bitirin diye.
Febenin puan kaybi bizim galibiyet kadar sevindiriyor rts napalimEn az 15 puan farkla şampiyon olacağımız lige fazla analiz kasıyorsunuz.
Niye gol atamasın fb dünyanın en iyi takımı değil miydiÇok dağıldılar kırmızı oldu diye
Kompakt kapansalar fener 10 yıl gol atamazdı
Cengizi çıkarması da hataydı bence, salihi ortaya aldı da noldu, yine ceza önü boşluktan yedi golü
Eksiksen kompakt kapanacaksın abi
Ya hadi baba hadi bak işine yorumu sıkıp sonra bu maç özelinde demedim. He yav heBu maça özel demiyorum boş boş konuşma. Fb'nin genel olarak hakem desteği var ligde
Sarı bile vermiyor, abuk sabuk bir müdahale olmazsa çok zorBiliyorum söyleyeceğim imkansız ama Fener kırmızı görmeli bir şekilde.