SL 25/26 H:11 | Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım | beIN Sports 1

Cidden şikecilerin avukatımısınız arkadaşlar.

Hadi orkunun tamam. Kırmızı kart. Kör değiliz.

Ooster denilen herifin sarısı nerede?

Üstelik bugüne kadar ki tüm maçlarında kırmızı kartlar ve penaltılar doğru muydu? 2 maçı kırmızı kart ve penaltı jokeri olmadan yqptılar adamlar.

Yapmayın Allahaşkına. Dün hakem içimizden geçti. Bugün veya önceki günler. Hakemler sayesinde yarıştalar.

fbnin aleyhine verilen kırmızı ve penaltılarla lehine verilenlere bakıldığında ligin real madrid'i zannedilmesi gerek ama adamlar rezil oynuyorlar. Her sene aynı durum bu nereye kadar gidecek?

10 kisi kalsan bile sen böyle dan dun ileri vurup geri cekilemezsin. tarihte tereyagindan kil ceker gibi böyle bir taraftan bir tarafa mac gecisi 2-0'dan olsa olsa 50 senede 1 olur

80 macta gol atamayan ismail yüksek bu macta ilk kez gol atmis mesela-

besiktas sanki 10 degil 9 kisi oynuyor gibi
adamlari öyle sindirdi ki orkun denilen herif
ben böyle bir etkiyi daha önce hic bir macta görmedim

11-11 oynansa besiktas bu maci en az 4-0 falan kazancakti

bjk 10 dakikada bir gol yiyor 10 kisi kaldigindan beri
6-7 olur bu mac

hakem de fenerin kartlarini vermeyerek diri tuttu
Cerny hiç bir şeye karışmıyor. O herifi alırsa birşeyler olur. Abraham girmeli

Orkun dışında yapılan herhangi bir yorumu doğru bulmuyorum bu maç özelinde.Kansiz herif maçı verdi direkt, yok şu şöyle bu böyle demenin pek bir manasi yok.Herhangi kötü bir şey başına gelirse baya sevinirim açıkçası

Taraftarı ayrı, başkanı ayrı, futbolcusu ayrı hepsi aleyhine çalışıyor. Bjk kapatılmalı

Bjk çok iyi başlamışken beyinsiz mahvetti maçı. Yalnız fb çok aç, hırslı, bizimkiler dün ölmüş eşek gibiydi. Yine fb taraftarıda dünkü bizim taraftara göre çok daha iyi, okan hocamın dar kadro sevdası yüzünden 33 puan yapıp, şimdi dizi izleyeceğimiz yere, bunları takip ediyoruz. Kadıköye 4 puan farkla çıkarız.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle herkese dan dun konuşma seviyeni bil saygını koru, sende genel bir üslup sorunu var. Boş yapmayalım falan hayırdır sen ne biçim konuşma tarzı bu. Seni ilgilendiren bir yorum değil ve fb'nin avukatı değilsin
Fb nin avukatlığını mı yaptım ben. Komik olmayınız.

Açık forum burası. Her mesaj herkesi ilgilendirebilir. Hangi mesaja döneceğimi sana sormayacağım.

Ayrıca seviye saygı dersi veriyorsun da cevaplarınla da bunu destekleseydin anında tahrik oldun. Atlama kaşınma falan baya güzel seviye.

Seninle daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.

İyi forumlar dilerim.

Kirmizi dogruydu. Oosterwolde’nin ise sari kart gormemesi rezalet otesi bir karardi. FB kadar kollanip ustune aglayan baska bir camia yoktur.

Haricen macin buraya gelmesinin sebebi Orkun denen arkadastir.

Geri
Üst Alt