SL 25/26 H:11 | Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım | beIN Sports 1

Ne puan farkı deplasmanı fikstürü ya takımın seviyesinin farkında değil misiniz her sene olduğu gibi Kadıköy'de ligi bitireceğiz.
Abi sakatlıklar-CL, Lig derken üst üste zorlandık. Benzerini yaşayabiliriz yine, o yuzden bence puan farkı hiç yokmuş gibi düşünüp son saniyeye kadar konsantre olmak lazım. Çok zor bu CL varken ama mecburuz.

hadi bjk maçı l.pool sonrasıydı, kırmızı karttı beraberlik normal ama dinlenmiş takımın ts'yi yenmesi gerekiyordu. iyi olmadı bu maçın sonucu
Davinsonun cezalı durumda olması bozdu takımı.
Yunus ve barış paşalarımızın da mallaşmasının sonucunu aldık.
Çok dert edilecek iş değil. Aynı trabzonu yine malın tekinin benzer pozisyonda 20. dakikada kırmızı yemesiyle yendiler ve görülen o ki yerleşmiş takımlara karşı çok kırılganlar. Bunlara karşı korkup çekildiğinde bir şekilde mallığına yiyorsun. 2-0'dan kırmızı bile olsa şu maçın buraya gelmemesi gerekiyordu defans hattı şaban gibi uyudu. 4 değişiklik yaptı heralde sergen.

Ne puan farkı deplasmanı fikstürü ya takımın seviyesinin farkında değil misiniz her sene olduğu gibi Kadıköy'de ligi bitireceğiz.
Bu söylemler cok abartılı bence ,benim gibi pesimist olmayan birisi bile bugun tırstım sebebi de fenerin oyunu degil bu kirmizi olayi ciddi can sıkıcı 11 mac ve 6si kirmizi yani mac orada bitiyor zaten temkinli olmak lazim bence

mükerrer

Son düzenleme:
Üstad her sezon bunları peşimize takıp lig sonuna kadar götürüyoruz, zaten hakemler de ittiriyor. Bir sefer ligi erken koparıp avrupaya yoğunlaşamadık.

Dikkat ediyormusunuz ali gitti ama sanki ruhu ortalıkta dolanıyor gibi her maç penalti kirmizi tek eksik toksik ali açıklamaları mou aciklamalari

Orkun istemeyerek yaptı bu kadar komplo teorisine sahip olmak hastalık maalesef. Aynı hareketi dün Trabzonsporlu oyuncuda yaptı. Asıl hatayı Sergen kırmızı görüp takımı paniğe sevk ederek yaptı, pek tabi 2-0'da 10 kişi olmasına rağmen bu maçı kazanabilirlerdi. Bu maç her türlü Sergen'e yazar gerisi boş laf.

Abi sakatlıklar-CL, Lig derken üst üste zorlandık. Benzerini yaşayabiliriz yine, o yuzden bence puan farkı hiç yokmuş gibi düşünüp son saniyeye kadar konsantre olmak lazım. Çok zor bu CL varken ama mecburuz.
Boşa panik yapılıyor puan kayıpları üst üste sakatlar maç trafiği yüzünden geldi bir daha en fazla 1-2 defa olur.

CL maç önü-sonrası illa puan kaybı gelecek gibi duruyor maalesef. Burada FB'de puan kaybetmeli Avrupa donusleri.
@ kocaeli
vs g.birliği
@ fener
vs samsun
@ antalya
vs k.paşa

ilk yarı sonuna kadar maçlar böyle. fener haricinde deplasmanlar zorlu değil.
samsun ve k.paşa sıkıntılı ama evde olacağız.
cl dönüşü vs sıkıntı ama şu fikstürde fener hariç kayıp yapılmaz. burada takılırsak ikinci yarı çok sıkıntılı geçer.

Beşiktaş 2-0 önde, oyun çok rahat fener hiçbirşey yapamıyor, maçta bir gerginlik yok. Orkunun yaptığı hareketin hiçbir açıklaması yok ben ciddi soruştururdum şaka yapmıyorum.

O kırmızıya kadar da yaptığı 1 tane olumlu hareket yoktu ya ciddi ciddi maçı sattı ya da fazla konsantrasyondan mala bağladı. Eskiden bizim yerli topçular çok yapardı bu tip mallıkları özellikle şikecilerle olan derbilerde

Orkun istemeyerek yaptı bu kadar komplo teorisine sahip olmak hastalık maalesef. Aynı hareketi dün Trabzonsporlu oyuncuda yaptı. Asıl hatayı Sergen kırmızı görüp takımı paniğe sevk ederek yaptı, pek tabi 2-0'da 10 kişi olmasına rağmen bu maçı kazanabilirlerdi. Bu maç her türlü Sergen'e yazar gerisi boş laf.
Katılmıyorum orkunun bu 2 oldu adami direkt biçiyor her macta boyle hareketleri var neredeyse tabi sergeninde hataları var
Ama esas sorulması gereken 11 mac 6 mac rakip kirmizi yiyor ,buna ne demeli,herkes esas görülmesi gereken yeri es geciyor

Boşa panik yapılıyor puan kayıpları üst üste sakatlar maç trafiği yüzünden geldi bir daha en fazla 1-2 defa olur.
Ben panik modunda değilim ama futbol şansı yaver giden taraf Fb şu sıralar.
İlkay ve Singo gibi çok önemli iki isim aynı zaman diliminde sakatlandı cidden büyük şanssızlık.
Yine de bu süreçte CL dahil zor maçlar oynadık ama bir şekilde çıkıyoruz.

Bu söylemler cok abartılı bence ,benim gibi pesimist olmayan birisi bile bugun tırstım sebebi de fenerin oyunu degil bu kirmizi olayi ciddi can sıkıcı 11 mac ve 6si kirmizi yani mac orada bitiyor zaten temkinli olmak lazim bence
3 senedir penaltısı kırmızısı eksik olmadı zaten değişen bir şey yok sahadaki fark düşündüğünüzden fazla onu da göstereceğiz.

@ kocaeli
vs g.birliği
@ fener
vs samsun
@ antalya
vs k.paşa

ilk yarı sonuna kadar maçlar böyle. fener haricinde deplasmanlar zorlu değil.
samsun ve k.paşa sıkıntılı ama evde olacağız.
cl dönüşü vs sıkıntı ama şu fikstürde fener hariç kayıp yapılmaz. burada takılırsak ikinci yarı çok sıkıntılı geçer.
Fb'nin de Avrupa öncesi-dönüsü ne yapacağı önemli. Bakalım kim ne yapacak devre bitimine kadar.

3 değişiklik yapmış sergen salağı bunlardan biri de hiç bir işe yaramayan baş papaz.

Geri
Üst Alt