SL 25/26 H:11 | Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım | beIN Sports 1

Dikkat ediyormusunuz ali gitti ama sanki ruhu ortalıkta dolanıyor gibi her maç penalti kirmizi tek eksik toksik ali açıklamaları mou aciklamalari
Bu durum olumlu yansıyor ama onlara. Bizim işimize gelen bir şeydi her ne kadar illallah etsek de. Şimdi tamamen sahaya odaklanıyorlar.

Koç ve Mou bunları hep saha dışına çekip takıma negatif etki yaratıyordu. Gündemi yoruyorlardı ama aynı zamanda futbolcularının da motivasyonunu kırıyorlardı.

Hele o tüm takımı toplayıp basın açıklaması yaptığındaki suratları hatırlarsak daha sezon başından ligi bırakma havasına girmiş gibilerdi. Mhy bile açıklama yapıyordu. Onu da kısırlaştırıp uzaklaştırdılar görüldüğü üzere ortalarda gözükmüyor.

Ağalar ben orkunu benfica öncesinden de izledim hep böyleydi. Bizim maçta da sert oynadı. İnanın bana berkandan hallice. Berkan en azından takımı eksik bırakmaz. Twittera bi göz attım. Tinerciler suskunlar eee tabi kusdaslik böyle bir şey. Çoğunun tescillilere yenildigjne mutlu olduğunu düşünüyorum ama ispatlayamam. Biz maç maç gidip önümüze bakalım.

Orkun istemeyerek yaptı bu kadar komplo teorisine sahip olmak hastalık maalesef. Aynı hareketi dün Trabzonsporlu oyuncuda yaptı. Asıl hatayı Sergen kırmızı görüp takımı paniğe sevk ederek yaptı, pek tabi 2-0'da 10 kişi olmasına rağmen bu maçı kazanabilirlerdi. Bu maç her türlü Sergen'e yazar gerisi boş laf.
İsteyerek vuruyor yav ne istemeyerek vurması. Tabanı ayağın içine sokan oyuncunun hareketi normal değildir. Psikolojik olarak travmada ilk kırmızısında da bilerek adamın yüzüne vurdu

Bu arada bizim takım deplasmanda daha iyi konsantre oluyor ic sahada kac yıldır hep gevsegiz ozellikle lig icin söylüyorum yani fiksturden boşuna cekinmeyin

Tedesco derbi nedir bilmiyor. Sergen ise derbilerde realist davranabiliyor; eğer iç sahadayım ve kazanmak zorundayım diye takımı geniş alana çıkarmazsa ki çıkaracağına çok ihtimal vermiyorum. Fener'e en azından yenilmeyecek ve büyük ihtimalle yenecektir. Sergen'in oyunu doğru kurguladığı taktirde sol kanattan Bilal Toure'nin yıldızlaşabileceğini ve maçın adamı olacağını düşünüyorum.

Maçın adamı tahminim dahil her şey tam beklediğim gibi gidiyordu ta ki kırmızı karta kadar. Fenerbahçe geniş alana çıktığında gerçekten bireysel oyuncu becelerileri ile etkili olabiliyor ama ikinci yarıda Beşiktaş'ın yaptığı gibi savunma ile öndeki 4'lü arasında boşluk vermediğin durumda üretmeleri imkansıza yakın kalıyor ki yarım pozisyonları ancak vardı.

Lig sertleştiğinde X bir anadolu takımını açamama ihtimalleri çok yüksek olacaktır. Akıllı hoca Fenerbahçe'ye karşı oynar iken son ana kadar oyunun içinde kalabilir zira tek farklı önde olmaları dahi maçı kopartmalarına neden olmayacaktır.

Beşiktaş için ise yazacak bir şey yok. Trabzonspor modelini uygulamaktan başka çareleri yok geri kalan tüm yöntemler batışlarını hızlandırmaktan öteye gitmez.

Bu durum olumlu yansıyor ama onlara. Bizim işimize gelen bir şeydi her ne kadar illallah etsek de. Şimdi tamamen sahaya odaklanıyorlar.

Koç ve Mou bunları hep saha dışına çekip takıma negatif etki yaratıyordu. Gündemi yoruyorlardı ama aynı zamanda futbolcularının da motivasyonunu kırıyorlardı.

Hele o tüm takımı toplayıp basın açıklaması yaptığındaki suratları hatırlarsak daha sezon başından ligi bırakma havasına girmiş gibilerdi. Mhy bile açıklama yapıyordu. Onu da kısırlaştırıp uzaklaştırdılar görüldüğü üzere ortalarda gözükmüyor.
Katılıyorum tabiki olumlu yansır ama ali defolsunda biz sadece futbol konuşalım 7yilda ulke futbolunu soktuğu durum ortada lakin 11 mac 6 maçında kirmizi ve penaltı olunca nasil saha içini konusacaz yoksa 11 mac yapmışlar biraz Antep harici futbol oynadıkları tek maç hatırlamıyorum
Kendi embesil kitleleride muhtemelen bu kırmızıları görmezden gelip kazanıyoruz iyi oynuyoruz filan diyordur
Yani Özetle okan hocaya benimde cok kızdığım oluyor ama adam 4 senedir yonetimsiz baskansiz çabalıyor o yuzden nötr oluyorum

Kadıköy deplasmanına yabancı hakem lazım.

Şu ülkede yabancı hakem işi bir bize yapıldı. Şampiyon olduk diye bir şeylerin halı altı edilmesinden nefret ediyorum vallahi. Pandemi dönemi sağlık çalışanı yalanıyla tribünleri taraftarlarla doldurdular kazandık diye üstünde durulmadı. Biz yapsak stadı sezon sonuna kadar kaparlardı.
Bizim kulüp o hafta yabancı hakem istiyorum diye bagiracak. Yabancı hakem gelmesede en azından hakemin fenere etkisi azalir

Kadıköyde ki derbi yi kazanan rüzgarı arkasına alır. Gs full konsantre olduğu hiç bi maçı kaybetmez. Fener kazansada takım daha oturmamış. Kadroları gereksiz geniş bazı yerlerde sürekli arayıştalar. Bugün 2. Yarıda baskı bile kuramadılar.

Maçı izlemedim ama anladığım kadarıyla Orkun olmasa fenerin oyun olarak bi bok geliştirmediği ortaya çıkacakmış.

Maçın adamı tahminim dahil her şey tam beklediğim gibi gidiyordu ta ki kırmızı karta kadar. Fenerbahçe geniş alana çıktığında gerçekten bireysel oyuncu becelerileri ile etkili olabiliyor ama ikinci yarıda Beşiktaş'ın yaptığı gibi savunma ile öndeki 4'lü arasında boşluk vermediğin durumda üretmeleri imkansıza yakın kalıyor ki yarım pozisyonları ancak vardı.

Lig sertleştiğinde X bir anadolu takımını açamama ihtimalleri çok yüksek olacaktır. Akıllı hoca Fenerbahçe'ye karşı oynar iken son ana kadar oyunun içinde kalabilir zira tek farklı önde olmaları dahi maçı kopartmalarına neden olmayacaktır.

Beşiktaş için ise yazacak bir şey yok. Trabzonspor modelini uygulamaktan başka çareleri yok geri kalan tüm yöntemler batışlarını hızlandırmaktan öteye gitmez.
Hocam Guzel mac analizleri yaptığınızı soylemistim daha oncede lakin bana gore en önemli konuyu arada dümdüz geçip sadece oyuna taktiğe vs bakmak olmuyor artık
Yazılanlara katılıyorum ama peki bu heriflerin kirmizi penaltı olayini ne yapacaz? 11 mqcin 6sini vermişler zaten bunlara
Ve işin garibi bu kirmizi olayini gs taraftari dahil herkes kabullenmis yada normal bulur hale gelmis

Tedesco Bizim maçları filan izlemiyormuş ve bizi önemsemiyormuş.Evet bi galibiyet ile kendilerinden büyük laflar etmeye başlamışlar. Geçen senelerde de aynı lafların benzerini şikecilerin teknikdirektörleri sarf ediyordu sonra tekne bağlayıp gönderdiler hepsini. bu tedescoda aynı şekilde gidecek.

Tedesco Bizim maçları filan izlemiyormuş ve bizi önemsemiyormuş.Evet bi galibiyet ile kendilerinden büyük laflar etmeye başlamışlar. Geçen senelerde de aynı lafların benzerini şikecilerin teknikdirektörleri sarf ediyordu sonra tekne bağlayıp gönderdiler hepsini. bu tedescoda aynı şekilde gidecek.

Tam mou ağızı bu rahmetlide böyle konuşurdu.

Tinercilerde acayip kaleci sorunu var. Tescillilerin attığı ikinci golde degaji öyle bir yere yaptı ki eleman yürüye yürüye geldi. Son golde de top havaya çıktığında adam biraz öne gelir genişler çok kötü kaleci çok

İzler yaw kim diyor izlemiyor diye. Rakibini takip etmeyen hoca mı olur.

Geri
Üst Alt