SL 25/26 H:12 | Fenerbahçe 4-2 Kayserispor | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

Ee olabilir o mu avans vermiş oluyor yani yoksa bizim avellerin ciddiyetsizligi mi? Sanki 5 puani tedesco eritti gibi anlatıyorsunuz şaka mısınız yav?

O zaman bende sana derim ki Okan Mart ayini sevmiyormus renk gelsin yine mayista olalim diye bilerek reyting yapıyor umutlariyla oynamak için. Hadi eyv
Zaten mesele bu, hata yaptın mı yakalanırsın. Mesela tedesco yerine mou yada iso olsaydı, bu hataları değerlendirmezlerdi. Odak noktaları farklıydı ve hatayı değerlendirmeyi bilmiyorlardı. Bu adam biliyor. Çok kasmaya gerek yok renkdaş, bir oyun. Rakipte keşke hep böyle akıllı adam olsa, bizi de ileri taşır. Ayrıca Galatasaray vs fb mukayesesi yapmadım. Okan ile tedesco mukayesesi yaptım.

Hala birsey oynadiklari yok bence,yakinda tokezlemeye baslar

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emin ol mou kalsaydı kümede kalmaya oynayacaklardı. Kadro geniş ama kalite yeterli değil ve ayrıca papaz çoktu. Tedesco iki tanesi kesti gerisi kuzu oldu. Biraz da özgüven geldi. Başımızdaki hata etmese, Osimhen tek başına takımı şampiyon yapar ki geçen yıl yaptı, Okan’ı savunan arkadaşlar kırılmasın lütfen ama takım tam tökezledi tek başına alıp götürdü 5-6 maç.

Peki bizde onlarda avrupa maci oynuyoruz onlarda as kadro oynuyor bizde ,nasil oluyorda biz fiziken bitik olurken onlar enazindan daha diri oyunculari oluyor ?

Peki bizde onlarda avrupa maci oynuyoruz onlarda as kadro oynuyor bizde ,nasil oluyorda biz fiziken bitik olurken onlar enazindan daha diri oyunculari oluyor ?
avrupa ligiyle şl arasında 3 gömlek fark var. heriflerin son 10 yıldaki en büyük mutluluğu bu sene play-off turunda kadıköy'de çaldıkları şl müziğiydi

@Evren Caglayan gel bakalım futbol ulemasi bunu da yorumla
Eraycim sakin ol ben fenere olsa zaten ofsayt vermezler di demistim

Burda Kayserili oyuncu kafasıyla Assensio ya vuruyor karar Fenerbahçe lehine faul olmaliydi

Sen ilk defami şampiyonluk yarışı iziliyorsun
Her sene dönen şeyler ama ben Kocaeli gibi vasat bile olmayan takıma 60 dakka sut dahi atamiyorsam
Hakemin kararını sorgulamam

Bu pozisyon kırmızı kartın ağa babası ama top ayakla oynama mesafesinde diyip kilifina uydururlar
Sorun yok sen vura vura yeneceksin sonra bunlara.bakacagiz

Forumda kalan son cimbomlulardan olarak içim acıdı bugun
Dk 13 civarı maçı kazanamayacağımız belliydi. Böyle maçlarda üzülmüyorum.

TS ve BJK maçları gibi maçlara ise biraz üzülüyorum.

Fenere yenilirsek muhtemelen kahrolurum ama yine de banane ulan tepkimi de veririm maç bitince.

Fener zor fikstüre girdi iş bitebilir derken geldiğimiz noktada biz zorlu fikstürden çıkamadık.

neredeyse 2 farklı takım ile çıkıyorlar maçlara

plzen ile bugün çıktıkları maçta 5 farklı oyuncu vardı

bir de ŞL ile Uefa çok ayrı siklet orasını es geçmeyelim

fenerin zor maçta yok eyvah ki ne eyvah
ben kaçarım forumdan da maçlardan da

Futbolda rakibini hafife alırsan böyle olur. Bu rehavet ve lig çantada keklik tayfa bir türlü anlamadı. Rakibin kötü futbol oynasa bile bu geçerli.
Yukarıda Cengiz yazmıştı fener Avrupa dönüşlerinde ya da Avrupa kadrosunda sürekli 5 rotasyon yapıyor açıkçası bu süreçte farkı belirleyen en kilit nokta olabilir tabi beşiktaş'ın kırmızı görmesi olmasa yine puan farkı yüksek olacaktı ama ne olursa olsun sonuca bakıyorsak kafa kafaya geldik.

Şu rotasyon işini bir biz ayarlayamıyoruz eğer bu seviyede oyuncumuz yoksa neden yedek kulübesine takviye yapılmıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Kenarda Berkan, Ahmed, Yusuf, X, Y, Z var ama hoca hiçbirini düşünmüyor yetersizse yollayıp daha iyi bir kulübe kurması gerekirdi.

fenerin geniş kadrosu yok,özellıkle bu söyleme hiç katılmıyorum.uzun uza yazmayada gerek yok bence.

Geri
Üst Alt