Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 51.995
- 33.493
- 3.073
Carole ne mal adamsın ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oldu ki la maçta senin gibi adami bile küfür ettirecek yavYa kalkin s.gidin liginizin de ...

beni ilgilendirmiyor dostum alın gsnizi başınıza çalınŞampiyonluk gidiyor sen neyin derdindesin. Pes
beni ilgilendirmiyor dostum alın gsnizi başınıza çalın
Nene eyt li skrinner talisca ile feneri ovmeler e başlayanlar şutları yok yav dengimiz değiller
Valla lan adamı küfürbaz Haydo yaptılar. Bu adam eurovusyon yapan mülayim adamdiNe oldu ki la maçta senin gibi adami bile küfür ettirecek yav![]()
Ben rahatım hocam yüzde yuz diyemem tabiki ama dengimiz olduğunu düşünmüyorum şahsım adina. Kalite ve oyuncu dışında arkadaslik aile olarak da dengimiz degiller bence. Okan hocam da eksik yerlere adam alsın o konuda eleştiririm. Genc oyuncu bulamiyor lookman diyorlar ise futbol akli olan birimleri de kapatsinlar okan hocam da oz elestiri yapsin benceFener şampiyon olacak takım değil ama biz şampiyonluk hediye edecek takımız gibi duruyor.
Kendi kendine takılıp dustu, hakemin gözü önünde bir de, gidip foul verdiler FB lehine jsbssnsbsNe oldu ki la maçta senin gibi adami bile küfür ettirecek yav![]()