⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

Dünya üzerinde bizim takım kadar rehavet düşkünü, gevşek bir takım bulamazsınız. Şl dönüşü bazı takımlarfa performans düşer biraz ama bukadar kepaze oynamaz hiç biri

Haftalardır skandal işler oluyor aleyhimize hakemler tarafından en sonunda amaçlarına ulaştılar yenildik ya artık konuşur yönetim bi zahmet

Icardi bitmiş malesef devre arası forvet bakmalıyız

Son dakikalar geride hala pas yapıyorlar hala sanki çalım atabiliyorlarda kanatlara inmeye çalışıyoruz.Barış denen yeteneksiz hala kanatta top istiyor.İçeriye girmiyor.Ulan şişir topu şilşir.Zaman bitmiş şişir.

Pasif ofsaytın suyu çıktı. Resmen goller yüzde birlik orda olmasaydı belki kurtarırdı ihtimalleri nedeniyle hiç ediliyor.

Sampiyon oldugumuz seneler kimlere yenilmedik ki giresun falan. Uzulmeyin bu kadar. Onemli olan fener derbisi onu yendik mi konu yine kapanir.

Fenerin bu oyunla sampiyon olabilecegini dusunen varsa net hayalperesttir

Okan icardi yi kesecek gücün yoksa taraftara bi söyle biz halledelim.

Rezillik ya rezillik.

Şampiyonlar liginde şampiyon mu olucaksınız ulan ligi iplemiyosunuz kimsiniz abi siz?

Okana avrupa da adam gibi oynat diyoruz ligi salıyo, ligde başarılı ol diyoruz avrupayı salıyo.
Bilader şaka mısınız siz ya

Popüler fikrin aksine yenilginin Icardi'nin 11 başlamasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Etkisi varsa bile düşüktür. Ha Icardi kötü oynadı o başka ama benzer oyunları Sara'yla da kötü oynadık. Avrupa dönüşü, enerjik, iyi mücadele eden, sadece geride kapanan değil, yakın oynayıp alan daraltan takımlara karşı Yunus-İlkay da yokken oyun kurmakta zorlanıyoruz. Sara da orada verimsiz yani denendi çok. O da olsaydı yine zorlanacaktık büyük ihtimalle. Rakip az riskli de oynadı, presle de top kazanamadık, denk gelmedi. Torreira-Lemina orta sahasının önünde Yunus-İlkay da olmayınca set oyunu oynayamıyoruz. Hep temkin, hep garanti pas... Ajax deplasmanında garanticilik, temkinlilik işe yarıyor ama burada o sökmüyor işte. Vakit kaybediyorsun. Hücumu zorlayıp, yaratıcı olup rakibi sindirmen lazım. Ayrıca bence öyle geçen senelerki bazı orta sahayı boşladığımız maçlardaki gibi çok geçiş yedik, defansta sıkıntı yaşadık diye de bir şey de söz konusu olmadı. Öyle olduğu zaman en çok ben kızıyorum. Cılız geçişler yaptılar ilk yarı 1-2 kere, o da olur yani... Gol de geçiş değildi... Yerleşik savunmada Jakobs'la başlayan hatalar zinciri oldu...

Hakemler de beraberlik golünde üstüne turp sıktı yani...

Bu takıma organize atak yaptıran yardımcı hoca yok mu bizde. Hücumda herkes ezbere oynuyor. Bu takım yavaş oynuyor 2 saat topu eveleyip geveliyor. Hücuma çıkarken Mehter barsinile cikiyoruz

Biraz siniriniz gecsin saranin ofsaytta oldugunu goruceksiniz.He bu nasi aktif alan diyorsaniz da bizim lehimize olacaksa iptal edecekler zaten 4 senedir benzerini yasiyoruz neye sasirdiniz ?

Geri
Üst Alt