⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

kanatları yine çalıştıramıyoruz.
barış'la fiziksel mücadeleye girip bozuyorlar hep. rakipler çekinmiyor.
jakobs'un da hücum gücü acayip sınırlı
diğer kanat da işlemedi.
nasıl çıkacağız buradan bilmiyorum.

Kpaşa def oldu gitti ikamesi hemen yapılmış. Uzun zamandır bu kadar çirkef bir kulüp izlememiştim. Taraftarından teknik heyete futbolcularına. Özellikle Tayfur, Serdar ve Ahmet.

Kocaelispor bizi kopyalamis iste, pres yapiyorlar kosuyorlar mücadelle ediyorlar, bizde bu tür takim presine pek alisik olmadimiz icin dam dumla öne gitmeye calisiyoruz onuda beceremeyince rezil bir futbol , burdan heralde 1 puan cikarirsak iyidir

Icardi sevdasına takım siciyor bu sezon izlediğim en kotu Galatasaray

Temel sorun şu ki dönen topların hiçbirini alamıyoruz.

Ortasaha bomboş. Ajax kadrosu ile çıksa bambaşka maç izlerdik.

okan böyle devam ederse yok icardini,n gönlü kırılmasın falan diye devam ederse ligide verir şl yide

Alanya deplasmanı bile daha iyiydi hakikaten bundan,orada 2-3 pozisyonumuz vardı en azından
Alanya'da ilk yarı o kadar kötü değildi asıl değişikliklerden sonra 2. yarı çok kötüydü orada oyun. Bu maç ilk yarı hiç oynamadık. Konsantrasyon düşük bir de çift forvet hiç iyi olmadı. Orta sahada hat aralarına girmedi hiç oyuncu. İcardi'nin girmesi lazımdı ama o da yapmadı.

Rakipler bize karşı Galatasaray’a oynadıkları gibi oynamıyor diyen şerefsiz şikeciler iyi izlesin Kocaeli’yi. Yıllardır Fener’e karşı şöyle mücadele eden bir takım görmedim.

Kaç haftadır ligde top oynamıyodu zaten. Oyuncular oynamazsa okanın etkisi sıfır, hiç bir akışı değiştiremiyor.

Icardi ile nere kadar adam bukadar agir sakatlik gecirmis zaten kosan oyuncu degilde artik hic kosamiyor. Resmen 10 kisi oynuyoruz, orta saha kalabalik tutulmaliydi. Cl sonuclari aldatmasin, ligde haftalardir futbol oynamiyoruz.

Ilk yarida adam gibi atagimiz yok. Bir tane Sane duzgun verebilse guzel bir gecis atagi vardi. Belki onu diyebilirsin.

Geri
Üst Alt