⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

Selçuk Inan bu arada ne kadar itici. Bu forma altinda kaptanlik yapmis adama yakisiyormu bu kadar götünü yirtman? Efendi efendi oynayip kazanana kimse birsey demez
Hayır bir de bu herifin bütün lig maçlarını takip ettim kenarda olduğu aynı bizdeki son dönemi gibi uykudan uyanmış vaziyette oturup maçları izlerdi bize gelince böyle saha kenarında ayağa kalkıp kendini paralamaya başladı şu kulübün kendi içinden düşmanı çok öyle böyle değil hem de. Herifin normal halini bilmesem yeminle tebrik edicem

Kale vuruşundan ofsayt olmadığını ilk defa duyuyorum yahu. Taçtan ofsayt olmaz onu biliyoruz da ayakla atılan her türlü pastan ofsayt olur daha önce de oldu. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa yakın zamanda kural mı değişti?

Devrede hem sallai hem sara almazsa hayatta çevrilmez yaz köşeye 2-0 olur

Girebilirler ama konu o değil. İkinci yarı acilen orta kafa gole dönmemiz lazım. Seken toplardan 2-3 gol buluruz.

Her maç şunu yazmaktan aşırı canım sıkıldı. Seken toplardan dehşet pozisyon yakalıyoruz. Buna rağmen takım inatla sürekli araya pası salayım inceci gol atayım derdinde ve dakikaları çöpe atıyoruz.

Ne zaman Ajax maçında içeri ortayı çevirelim mantığında oynadık zaten maçı kopardık.

Formasyonda diziliste acaip sorun var
4 geride 4 ilerde ortada lemina Toreira
Böyle bir formasyonla mahalle takımına üstünlük kuramazsin adamlar 5 orta saha ile oynuyor
Sen iki adamla 50 metreyi savunmaya çalışıyorsun
Imkansız yapamazsın orta sahaya iki adam birden soksun maç anında doner
aynen ama hoca bunları nasıl göremıyoruz anlamadım ,oyuncular gevşemiş olabilirde hocanın 2 forvet cıkmasının akıl alır yeri yok
adam küme takımı tabiki bastıracak kapanacak
durduk yere icardiyide ateşe attı

İcardiye bok atıyoruz da osimhen ayakta duramıyor. İcardi tü kaka niye oynadı okey de osimhene toz kondurun. Bu maçta neden icardi oynadı değil neden ilk yarı osimhen dinlendirilmedi diye söylenmeniz lazım.
Yine her zaman olduğu gibi takıntı yapıp ters taraftan bakıyorsunuz.
Topu taşıyacak adam taşıyamıyor. Bloklayacak adamlar bloklamıyor.

İcardi sahada diye günah keçisi seçiyorsunuz. Sağlıklı bir eleştiri değil bu takıntı .

hamleleri yapmazsa pozisyon vermeye devam ederiz.. orta sahayı kuvvetlendirmek lazım.. ikardi osiyi de bozuyor.. yürüyerek alacak adam geçecek ara pas mı atacak? top alamıyor adam eksiltemiyor.. ha olur rams parkda olur sağlı sollu saldırırsın çift forvet oyna.. o sistem bizde olmaz..

Kocaelispor tek bir macta bile bu kadar siddetli bir baski ile baslamadi

Yine bekleyerek oynayacaklari diye tahmin edildi büyük ihtimal ama tam aksine adam adama siddetli baski ile oynadilar ama yorulacaklar bu sekilde devam edemezler geri cekilecekler

Ama biz cevirebilirmiyiz bu motivasyon varmi takim da bunu görecegiz

Büyük takım 10 dakikada maçı çözüp bitirir ama şu şartlarda 1 puan bile iyi derim ciddi anlamda yıpranmış bir kadro var.

Bu maçı çevirebileceğimize dair zerre umudum yok. Değişiklik yapmadan çıkarız muhtemelen ikinci yarıya

Geri
Üst Alt