⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

fenerle sezonun ilk macıydı diye hatırlıyorum o sıra takımı cok yeniydi aynen kayseri gibi
yani selcugu savunmuyorum ama o sırada her hafta puan bıraktılar zaten
aynen antep gibi kayseri gibi
Yav can keleşle başlamış can avuclamis maçta 2. Yari bile almamış oyuna. Bu art niyettir kimse masal anlatmasin

Dostum sana atıyorum sadece, her postunda övüp şu maçın başından beri çıksın diyorsun. Takım genel olarak kötü, bu arkadaş da her zamanki gibi bir şey oynamıyor, neyine keyiflenelim şu futbolun
Ulam ne zaman övdüm. Sadece kendisine geçmişten kaynaklı sevgimizi söylüyorduk. Yoksa sezon başından beridir formuz olduğunu kötü oynadığını söyledik zaten hep. Biz düşmanlık yapanlara isyan ediyorduk sadece

Bunu sene başından beri söyledik bu kadroda yeterli rotasyon yok hem avrupa hem lgi kaldıramaz dedik, transfer yapılması lazım diye bas bas bağırdık. gelinen noktada iki sakat verdin ve yedekten girip şu maçı çevirir diyeceğin bir adam yok .

Okan bence Icardi'yi çıkaramaz. Çıkarırsa kaybeder. Başlaması hataydı zaten. İçerideki daha zayıf rakibe karşı Osimhen arkası Icardi belki kaldırır da bu kadar zorlu deplasmanda hem de Avrupa dönüşünde takım yorgun iken çok yanlış bir karar oldu.

Zaten herkes ellerini ovuşturmuş Galatasaray'ın puan kaybetmesini ve kıymeti kendinden menkul, şikeci ve şizofren bir kulübün şampiyonluğunu istiyor.
İcardiyi kaybedelim be abi yoksa GS kaybedecek

1-0 korkulacak skor değil çok rahat çevrilir hatta. Sahadaki oyun korkulacak cinsten hemde öyle böyle değil. Galatasaray gibi oynasalar 1-3 falan biter.

Şaka mı bu değişiklik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt