⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

Selçuk sende sadece bize karşı oynat takımını. Ne geliyorsa başımıza bizim ekmeğimizi yiyenlerden geliyor

2000 2001 Lucescu'lu Galatasaray'ı hatırlattı bana

Gidip ŞL'de hayvan gibi oynayıp dönüşünce Kocaeli cart curt takımlara puan bıraka bıraka 5. şampiyonluğu vermiştik Fener'e

Sane milli takıma seçildi yine mala bağladı top kontrolünü yapabilse osimhenin önüne birakacak topu

Selcuk fener taktigi mi verdin lan, dokunuldgu anda dusun diye?

Barış ilk geldiği dönemdeki yeteneklerine dönmüş.

Fenerli Ahmet Uyuz'mus bu 22 numara. Ben de iyi hazirlanmis falan diyordum bariz fenerliliginden oyle gorunmus. Abv

Sane Bayern formuna yaklasiyor. Bir iyi macin üstüne hemen bir dandik mac gelmeli

Nerdeyse bütün takımın first touch problemi var... Osimhen ve Sane dahil...

Önde pres yaparken İcardiyi izleyin bir😂😂😂😂

Bu it gol atarsa banko kartal işareti falan yapar
Acayip irite oldum itten

Ciddi anlamda kötü oynuyoruz Kocaeli bizim gibi oynuyor pres yapiyor cikamiyoruz

lemina ve torerria yorgun bence şuan çift forveti kaldırabilecek durumda değiller

Yine iyi geldiler
İcardi 6-8 gibi oynayacaksa ne gereği vardı
Elinde daha iyi alternatifler var yani ;)

Adam gibi top oynayın deli etmeyin insanı

Barış

Keşke satsaydık
Barış alper oynayacaksa ancak sağ kanatta oynayabilir

Sol kanatta ters ayaklı oynayacak adamda bilek olacak bilekten çalım atabilecek bunda tahta ayak var

Buna sağ kanatta topu vereceksin deli dana gibi koşup rakibi çalımlarsa, çalımlar başka yol olmaz bundan

Bunun yeri asla sol kanat falan değil Galatasaray çok acil üst seviye sol kanat almalı devre arası transfer döneminin ilk günü hemen indirilmeli

Geri
Üst Alt