Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.021
- 76.078
- 4.108
Mourinho olsa öyle derdim de Tedesco daha hücum pres oynatıyor pek sanmıyorum.Benim bildigim fener bugun kazanamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mourinho olsa öyle derdim de Tedesco daha hücum pres oynatıyor pek sanmıyorum.Benim bildigim fener bugun kazanamaz
Birşey yaparsın zorlarsin olmaz. Böyle oynayarak olmadı mı olmuyor denmez.Hayatta her zaman kazanamazsınız.
Maalesef nadiren de olsa oluyor böyle maçlar.
Canı sağolsun hem kendisinin hem oyuncuların.
Birşey yaparsın zorlarsin olmaz. Böyle oynayarak olmadı mı olmuyor denmez.
Kader gayrete aşiktir diye bir laf var. Biz gayret etmedik
baktılar fener toparlayacak gibi hemen lige ayar çektiler jekeyi yedirdiler febeye ardından bize bugün puan kaybettirdiler. Ts de dün daldan düştü.
Şimdilik yok önlem almazsan oyunu düzeltmezsen var. Sen rakibide canlandırdın şimdi. Bu takım yavaş oynuyor. Atağa çıkarken miy miy gidiyor.kannattan doğru orta gelmiyor. Birkere geldi attık sayılmadı.Doğru. Karalar bağlanacak bir durum yok demek istiyorum.
Ligde 2 maç üst üste puan kaybettik. İçerde 2 derbi puan kaybı ve ligde sürekli kötü futbol. Kendimizi kandırmayalımHayatta her zaman kazanamazsınız.
Maalesef nadiren de olsa oluyor böyle maçlar.
Canı sağolsun hem kendisinin hem oyuncuların.
Takımın Avrupa maçlarında ne yapabildiğini görüyoruzLigde 2 maç üst üste puan kaybettik. İçerde 2 derbi puan kaybı ve ligde sürekli kötü futbol. Kendimizi kandırmayalım
Yok o hocamızın hatası. Sanchez'in verilmeyen penaltısı ve saçma penaltılar ile ittirilen Fb maçlarında lige ayar veriliyor ki yenide değil bu zaten. Geçtiğimiz sezonlarda şampiyon olurken de çok daha kolay gelmesi gereken şampiyonluklar nasıl son haftalara kaldı gördük.İcardiyi 11 başlatan da mı lige ayar verenler.
Kaliteyle ilgili olma ihtimali zaten yok. Rehavetten ve ciddiyetsizlikten kaynaklandığı da belli. Sebebi değil sonucu önemli , bu şekilde devam ederse bu takım şampiyonluğu verir. Ts maçı sonrası da dedik. Maça zorla çıkmış gibi oynuyorlar ligdeTakımın Avrupa maçlarında ne yapabildiğini görüyoruz
Takımda net bir konsantrasyon ve rehavet sıkıntısı var. Kaliteyle vs ilgili değil. Bunlar çözülür.
Samsun depi gec sondan 3.hafta bogariz onlari o mactan korkum yok.Neyse çok kafa yormaya gerek yok.
Fener hem Göztepe hem Samsun hem de beşiktaş dep gitti bizim daha kapı gibi 3 deplasmanımız var.
Ritim yakalarsak hiçbiri zorlamazda o anki takımın psikolojisine bağlıSamsun depi gec sondan 3.hafta bogariz onlari o mactan korkum yok.
Eğer lider goturdugumuz bir dönemse sondan 3. Hafta yokederiz eminimRitim yakalarsak hiçbiri zorlamazda o anki takımın psikolojisine bağlı