⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

Bugünkü rezillikten sonra avrupa daha önemli seklinde düşünen hoca ve oyuncu olursa ,tepkilerden kurtulamaz

Samsunun golü benzerdi o daha bariz goldü onu bile iptal ettiler. Burda firsati bulmuslar dururlarmi hic.

bence ofsayt yok bariz saranin önünde üstelik kaleci ve aktif falanda degil! diger topcunun bacak arasindan geciyo top. ne ofsayti!

Oradaki takımlar kocaeliden cok güçlü. Biz düzgün pozisyona giremedik saçma dizilimden biz baştan verdik maci Hasan bey
Akis bir düşüncem yok. Yaşadığımız bu kayıp yanlış 11 ve yanlış 11 ile birlikte gelen yanlış değişlikler nedeniyle oldu bu konuda aynı fikirdeyiz Bu arada Bayern, Madrid, Arsenal gibi takımlarda bizden güçlüler kabul edersin ki.

Ligde 12 maç oynadık ve düşününce 1 tane bile çok iyi denilebilecek maç oynamadık. Kazandığımız maçlar bile eh işte denebilecek futbollarla geldi, Bu sene ligde büyük bir boşvermişlik içindeyiz ve bu sonuçlara da yansımaya başladı. Eğer ligde bu şekilde gideceksek Avrupa'daki başarıların hiçbir önemi kalmaz eğer bir kulvar seçilecekse orası da her zaman ligdir. İstediğin kadar iyi ol CL kazanamazsın ama lig şampiyonluğu giderse telafisi olmaz, Takımdaki herkes aklını başına almalı ligde böyle rezalet futbol oynayamaz bu takım. USG maçı umrumda değil bu takım Gençlerbirliği ve Fener maçlarında 6 puan almak zorunda.
El insaf yav 1 tane bile oynamadık mi? Göztepe maçında bitiricilik olsa 6 olurdu o maç biraz hakkini verin dediklerinizin sanki Aykut kocamanin fbsj gibi ite kaka aldık maçları

Her hafta osimhenin takimi kurtarmasindan sıkıldım. Osimhen olmasa ne yapcaz biz ? Var mi okanin bi taktigi biseyi. İlk haftaları gecin abi takimlar hazir değildi. Ama şu anda osimhene kopek gibi ihtiyacımız var. Yoksa cidden durumumuz vahim.

Akis bir düşüncem yok. Yaşadığımız bu kayıp yanlış 11 ve yanlış 11 ile birlikte gelen yanlış değişlikler nedeniyle oldu bu konuda aynı fikirdeyiz Bu arada Bayern, Madrid, Arsenal gibi takımlarda bizden güçlüler kabul edersin ki.
Doğru bizden guclulerde biz kendimiz orta sahayı verdik adamlara. Pozisyonlara girip atamasak eyvallah der geçerim. Bukadar yavaş oynayamaz bir takım. Sadece transfer değil hızlı hücum etmeyi öğrenmek lazim

Ağalar adamlar fırsat kolluyor Galatasarayin golünü de iptal ederler penaltısını da vermezler. Şu ligde hakemler de hata yapar diye 17 takım bize karşı imza verdi. O Kocaeli başkanın da ben ........ laflara bak o.. evldindaki. Ahh Okan niye oynatirsin icardiyi. Şunu anlarım tek icardi ile oyna osimhen yorgun falan de ama neden ikisini de oynatirsin. Umarım toreira da sorun yoktur

Başarılı olani al aşağı etmek istemek Türk kültürünün mihenk taşıdır. Birisi emeği ile zengin olur her bokuna laf edilir. Futbolunda başarılı takımı al aşağı etmeye çalışırlar bunlar normali artık bu ülkenin. Ama o Kocaeli buraya da gelecek 5ten aşağı atmazsak hakkimi helal etmiyorum

El insaf yav 1 tane bile oynamadık mi? Göztepe maçında bitiricilik olsa 6 olurdu o maç biraz hakkini verin dediklerinizin sanki Aykut kocamanin fbsj gibi ite kaka aldık maçları
Göztepe 10 kişi kalana kadar 2-3 pozisyonumuz vardı en fazla, O maçta takımın kendi standartlarından uzaktaydı. Ciddi manada düşünüyorum ve çok iyi bir maçımızı bulamadım ligde. Belki Kayseri deplasmanı olabilir ama zaten Kayseri çok etkisiz tüm büyüklerden 4 yediler o maçta aşırı bir ölçü değildi yani. Alanya maçından beri hiç iyi maçımız yok ama orası kesin Göztepe'de dahil en azından benim için öyle. Geçen sezon 2-2 berabere kaldığımız iç sahadaki Eyüp maçı bu sezonki tüm lig maçlarından en az 2 kat iyi diyebilirim hatta. Bugün 10 pozisyona girip 1-0 yenilsek sorun yoktu ama futbol namına birşey yoktu takım ligde bu moddan çıkmalı acilen.

Doğru bizden guclulerde biz kendimiz orta sahayı verdik adamlara. Pozisyonlara girip atamasak eyvallah der geçerim. Bukadar yavaş oynayamaz bir takım. Sadece transfer değil hızlı hücum etmeyi öğrenmek lazim
Eleştirilerin hepsine katılıyorum yukarıda o paylaşılan sadece oluşmuş bir tesadüf. Yoksa CL maçı oynadık o yüzden kaybettik gibi bir iddiam yok. Yanlış 11 çıktı 3'lü orta saha 10 no'da Sallai ile çıkıp, İcardi sonradan girseydi biz bu maçı yine çok iyi oynamazdık belki ama kazanırdık. Orta sahadan eksilmek atak devamlılığını, sahipsiz topları direk almamızı, hat aralarında adam bulamamamızın sebebidir bu maç özelinde. Genelde ise topla daha iyi gerekmekte bu konuda da özellikle ligde Barış bizi çok bozuyor ve İlkay'ı arıyoruz.

Geri
Üst Alt