⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

Hiçbir manası olmayan bir maç. Bu saatten sonra şampiyonluk işi bitmiştir. Kalan tüm lig maçları formalitedir.
Şampiyonluğu Kocaeli maçında kaybettik. Her şey bitti.

Hiçbirşey değişmeyecek.Gene kötü oyun veya ortalama oyunla farklı kazanılacak bir maç.Gene herşey güllük gülüstanlık.Okan hoca şöyle böyle.. Bir kaç maç sonra deplasmanda rezil oyun puan kaybı.
Avrupada iönümüzdeki maçı taraftar desteği ve osimenin ekstra çabasıyla kazanırız.Ama değişen hiçbirşey olmayacak.
Böyle devam edersek şampiyonluk gider.
Devre arası barış denen yeteneksiz satılmalı.Satamayan yönetim onun maliyetini cebinden karşılamalı.Sara,berkan,kaan,ahmet ne kadar yeteneksiz yetersiz adam varsa gönderceksin.İcardi klübede oturacak az zaman alacak.Bunlar olmadıktan sonra hiçbirşey değişmez.
Kanat lazım orta saha lazım falan ama artık gına geldi şu başımızdaki çapsızların transfer döneminde yaptıkları hatalardan.
Ama bunların yapacağı transferden hayır gelirmi orasıda tartışılır.
Belki 30,40 falan verilirse zaten kötü olma ihtimali çok az oluyor öyle adamların.Bü yüzden şanslıyız.

Şey yap lemina abdülkerime pas versin abdülekerim sancheze o jakobs oradan torreiraya torreiradans abdülkerime. Rakip güzelce yerleşip ileride 10a 2 olunca atak yapmaya çalışalım.

Elimizde sane gbi topla koşabilen adam var, osimhen gibi avrupanın en yırtıcı ve dikine oynayan herifi var ne olmuş yani. Paslaşalım orta atarız osimhen vurur.

Elemanı taktiği bu olduğu sürece saradan saneye kadar herkesi sırayla boklarız.

Sürpriz bir kayıp bu maçta da olabilir.

adamlar istanbul takımlarına karşı son bilmem kaç maçta bilmem kaç sonuç almışlar... sıkıntı

Tatil yerine milli arada biraz taktik filan çalışırsa takım daha iyi olur

manasız bir maç hem avrupa'ya önem verdiğimiz bu sezon puan kaybı üzmeyecektir bizleri

Rotasyon da fantazide bu maçta yapılırdı işte. mesela bu maçta ıcardili çift forvet çık kimse bir şey demezdi. Puan farkı 1'e inmişken ve fenerbahçe deplasmanı yaklaşmışken artık ne rotasyon ne fantazi yapabilirsin. en iyi kadronla çıkıp kazanacaksın artık.

bazılarının havsalası almıyor ama biz Cimbom hem ligin üstünden silindir gibi geçsin hem de Avrupa'da mücadelenin hakkını versin istiyoz

277

4-3-1 çıkalım, ileride sadece Icardi beyimiz olsun. 9 kişi çıkalım maça ne olacak ki, Icardi beyimiz mutlu olsun gerisi önemli değil.

İpler hala bizim elimizde. Safları sıklaştırmaktan başka çare yok. Kelle koltukta maç izlemek bizim işimiz.

Yeniden başlıyoruz

Biz en son ne zaman rahat şampiyon olduk ciddi soruyorum bunu. Ben hatırlamıyorum yav galiba

Lan bunların hocası ayıydı demi. O zaman bu maçta da kan kusarız. Ikına ıkına tek farklı galibiyet gelir maksimum

Şakasız bu maç ilk 11'de Osimhen'i yedek bırakalım mecbur kalırsak 2. yarı oyuna alalım. Baktık 2-0 yaptık Osi'ye gerek de kalmaz hiç oyuna almaya da gerek yok. Sarı kart sınırında, Fenerbahçe maçı için riske etmeye gerek yok hemen maç başında.

Geri
Üst Alt