⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

Fikstüre bakınca şunu net söylemek lazım, Evet odak Gençlerbirliği ama diğer tarafları da düşünmezsek yan basarız. Bu maçtan sonra 10-11 günde oynayacağımız maçlara bak, USG - Fenerbahçe Dep - Samsun Dep.

Jakops bu 4 maçı kaldıramaz, bi sakatlanırsa sol bekimiz yok
Torreira bu maç bi sarı gördü mü Fener maçında yok
İcardi bu maçların hiçbirinde ilk 11 başlayacak durumda değil
vs vs

Gençlerbirliği maçı kağıt üstünde hem en kolay gözüken maçımız, hem de ardından 3 tane zorlu maç geliyor. Bu maç hem ilk 11'de hem 2. yarıda rotasyona gitmeye mecburuz.

Fikstüre bakınca şunu net söylemek lazım, Evet odak Gençlerbirliği ama diğer tarafları da düşünmezsek yan basarız. Bu maçtan sonra 10-11 günde oynayacağımız maçlara bak, USG - Fenerbahçe Dep - Samsun Dep.

Jakops bu 4 maçı kaldıramaz, bi sakatlanırsa sol bekimiz yok
Torreira bu maç bi sarı gördü mü Fener maçında yok
İcardi bu maçların hiçbirinde ilk 11 başlayacak durumda değil
vs vs

Gençlerbirliği maçı kağıt üstünde hem en kolay gözüken maçımız, hem de ardından 3 tane zorlu maç geliyor. Bu maç hem ilk 11'de hem 2. yarıda rotasyona gitmeye mecburuz.
Samsun icerde

Sol bekte kazımcan oynayacağına direkt 10 kişi çıkalım daha iyi

Ayrıca kalede rotasyon saçmalığı nedir şu dönemde ??

Ne rotasyonu kardeşim lig elden gidiyorrrrrrrrr

Iyi basladik, fakat son donemde kotu gidiyoruz. Evde BJK ve TS'yi yenemedik, Kocaeli de dogru durust gol pozisyonu vermeden yendi bizi. Normalde ilk 3 sezon farkimiz derbiler performansiydi.

FB hem BJK hem TS'yi yendi.

Bu mac ne olur bilmem ama FB ve Samsun deplasmanindan 6 puan cikarabilecegimizi dusunmuyorum. Forma bakinca da Samsun macina ikinci cikariz gibi geliyor. Her ne kadar ciddiye almadigimiz icin kaybettik desek de son maci bence topcular fiziksel olarak oynayamadi.

Ustune, bi ton sakatlik var ve takimin 50% Osimhen bu maclarda olmayacak. GBirligi galibiyet, FB ve Samsun beraberlik beni mutlu eder.

Hiç niyetim yokken bilet aldım yine, USG maçı bileti bakmaya girdim sözde, stat bomboş her tribünde bilet var.

İlkay düzelmiş, bu maç için en önemli iş Torera'yı korumak! Cezalı duruma düşmeden bir şekilde duran top felan kazanırız,Lemina-Toreera-Sara(İlkay) + Osimhen ile de bu ligde maç kaybetme şanşı yok bu takımın! İllaki bir maç yenilelim istiyorsak bu kurguyu değiştirip, orta sahayı boşaltıp çift forvet oynarsak (Son iki yılda BJK, Kocaeli) ancak yenilebiliriz.

a68c3970-a730-4103-bec8-fa11f748faaf

Geri
Üst Alt