⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

haftaya okanın son maçı olur eğer bu maçı alamazsak puan farkı 5 olur ama kapatılır iyi bir hoca ve antrenör ekibiyle

Kadıköyden mağlup çıkmamamız lazım, oradan takım geri dönemez artık kayıp olursa. Ligi tutacak tek şey puan farkını en fazla 3 olması olur diğer türlü bye bye deriz.

sene basından beri bütün oyuncular hoca dahil hepsi ucl diyorlar sadece hic lig cok önemli sampiyonluk önemli diyen duydunuzmu

Afrikadan gelen adamlar hepsi sakat geliyor bu nasıl bir şey yav.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadıköyden mağlup çıkmamamız lazım, oradan takım geri dönemez artık kayıp olursa. Ligi tutacak tek şey puan farkını en fazla 3 olması olur diğer türlü bye bye deriz.
Avrupa var diye kendimizi avuturuz hem lig hem Avrupa aynı anda gitmiyor diyince kızıyorlar.

Neyse Avrupamız var biraz vizyoner oluruz.

İlginç nokta takımın hep istikrarlı şekilde verimli oyunayan oyuncuları hep defansif oyuncular, atak oyuncularından gerçekten yararlanmak zorluk çekiyoruz. Oyun kurgusunda sıkıntı var ciddi sıkıntı var ve bu 4 senedir böyle.

demekki neymiş,artık avrupada basarı istiyoruz dememek lazımmış : ) komik ama gercek maalesef

Şu avrupa olayına çok yanlış bakılıyor zaten
Avrupaya CL parasını almak için gidilir
Girişi aldın mı sonra asıl olay lig ve sonraki yıl CL parasını almak olmalı
Ha gidebildiğin yere kadar gidersin ama asıl hedef lig olmalı
Ben CL’ye konsantre olduk da ligde maç verdik olayına kesinlikle katılmıyorum
Oyunculara hocaya kariyer katkısı yapar, kulübe zarar
Seneye feneri izleriz artık CL’de

6 adam var onlarda
images

5 burada yanlış söylemişim ben de
1763834579443.webp

Aralık-ocak beklerken kasımda geldi düşüş. afrika kupası derken daha bir de ocak ayı var bunun

O degilde ikitane ceza alani disi faul vermedi bize. Gidip onlara hemen ilk pozisyonda süpheli olan pozisyonda caldi faulu verdi.
Saha içindeki oyuncular soracak bunun hesabını.Sormazlarsa böyle yapmaya devam eder onursuz şerefsiz hakemler.Bunlara diğerlerşnin yaptığı gibi it muamelesi yapacaksın.

Bir sefermi oyuncu değiştirme hakkımız kaldı şimdi.Ya da sakatlık sonucu çıkınca bir hak daha veriliyormuydu.

13 şut 2 isabet yapmışız kemerburgazda key mi oynuyor bu takım paso

Geri
Üst Alt