⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

zararın neresinden dönsek kardır

yusuf direkt çıkmalı

yerine gökdeniz ya da fitse ilkay girmeli

takımın oyununda gençleri yenemeyecek kadar büyük bi sıkıntı yok paniklemeden ablukaya alıp üç tane atıp fişi çekmeliyiz

şansımıza da sokayım bu arada 2 tane direk mi olur anasını satayım. millette götüne başına çarpar girer o toplar

Şu avrupa olayına çok yanlış bakılıyor zaten
Avrupaya CL parasını almak için gidilir
Girişi aldın mı sonra asıl olay lig ve sonraki yıl CL parasını almak olmalı
Ha gidebildiğin yere kadar gidersin ama asıl hedef lig olmalı
Ben CL’ye konsantre olduk da ligde maç verdik olayına kesinlikle katılmıyorum
Oyunculara hocaya kariyer katkısı yapar, kulübe zarar
Seneye feneri izleriz artık CL’de
ya ligte şampiyon oluyorsun 3.5 milyon euro alıyorsun ödül olarak şl de son 16 kalınca 25 30 milyon euroyu cebe koyursun koyayım lige sıkıntı bu takımın bu kadar harcamaya rağmen hoca yüzünden berbat oynaması ve sürekli sakat vermemiz yoksa 25 kere şampiyon olup febeye sokmuşuz

Ne yedeklerden faydalanmasini bilir ne oyuncu degistirmesini bilir. Suyun isiniyor okan efendi

Yusuf oynamaya oynamaya futbolu unutmuş herif gençler stoperi gibi oynuyor rakip ceza sahasında keşke ahmet kutucu girseydi

images

5 burada yanlış söylemişim ben de
Ekli dosyayı görüntüle 308062

Kang lee de var

ali koç nasıl cıldırıyordur ben 7 sene herşeyi yaptım beceremedim ama adamlar kendi kendilerini bitirdiler diye :)

aynen öyle,ben kendi adıma cok netim 4 senedir aynı seyi söylüyorum uclye katılalım mümkünse hemen elenelım ucl de yarışmak ve ligi götürmek bize göre degil
her senede haklı cıktım
ama bu sene durumlar daha vahim
düzelme umudu varmı bilemiyorum
Bu maçı kazansak dahi mevcut oyuncularla fener ve usg maçlarını kaybederiz
Ikiside kader maçı iki kulvar birden gider

Yusufu oyundan değil kulüpten çıkarın bu akşam, yaxık ya insan biraz istekli olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf futbolcu değil
Kazımcan tetenek
Sane rezalet
Barış bal yapmayan arı
İcardi mutsuz
Okan basiretsiz

Yusuf yerine gökdeniz girip devam etmemiz gerekiyordu. Hadi onu yapmadık ardayı defansa sançezi ortaya almamız gerekiyordu. Hiç değilse ortasahada daha iyi olurduk

Geri
Üst Alt