⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

Bu sefer cidden vereceğiz şampiyonluğu herhalde. Geçen sezon lemina hamlesi kurtarmıştı

Lemina ibo hatip transferde saçmalayınca taraftara mahcup olmamak için Okan hoca yüzünü buruştura buruştura taraftar zoruyla alındı
Sezon başı İlkay aynı şekilde
Taraftar bu iki orta sahayı da aldırtmasaydı demek her maç Yusuf demir Gökdeniz falan izleyecektik şaka gibi

Gündoğan ve Kutucu'yu alıp çevirmeye çalışacak artık...

ilkay yedekteymiş lan niye girmedi yusuf denilen faydasız yerine

Babacım sallai gibi 2-3 adam daha bulamıyor musun yedke kulübesine?

Singo ya dünya para veriyosun cam adam çıkıyo. Sen bu yapılanmayla yusufla berkanla bu rotasyonlarla nereye gidiyosun ? Allahım ne zaman ambargo koyalım diyoruz bu zihniyet içine sıçıyo yav

Şu avrupa olayına çok yanlış bakılıyor zaten
Avrupaya CL parasını almak için gidilir
Girişi aldın mı sonra asıl olay lig ve sonraki yıl CL parasını almak olmalı
Ha gidebildiğin yere kadar gidersin ama asıl hedef lig olmalı
Ben CL’ye konsantre olduk da ligde maç verdik olayına kesinlikle katılmıyorum
Oyunculara hocaya kariyer katkısı yapar, kulübe zarar
Seneye feneri izleriz artık CL’de
Bu bence yanlış olası 16'lar veya çeyrek final = Osimhenin parasının yarısı. Her zaman 16 hedef olmalı, ikisini birlikte götürmek istiyorsan takımın mevkilerini alternatifleştirmelisin, Ligin espirisi yok.

Örnek CL'de sürekli 32-16 yaparsan arada Çeyrek yaparsan daha prestijli ve yüksek gelirli sponsorlar, daha iyi futbolcular alabilirsin belki basamak olarak kullanırlar ama Osimhen gibi adamları ancak bu şekilde çekebilirsin diğer türlüsü şans zaten ama CL veya UEFA'da sürekli elenen bir takım olursan, daha ucuz ve düşük sponsorluklar olur, Osimhen gibi futbolcuları almayı geçtim, maaşını bile ödeyemez duruma geliriz. O yüzden Ligde 2. ol ama UEFA veya CL'de üst turları kovala aksi taktirde 34 yaşındaki Falcao'lara devam ederiz.

bizim takın niye revire döndü ya. olacak iş değil.

singonun yardırmamasından anlamıştım temkinli oynuyordu.

Bazen olmuyor işte dostlar, sakatlık oluyor, kötü oynuyorsun olmuyor kısaca.

Bu sakatlıkların darbeye bağlı olmayanları net Okan hocaya yazar zira ekip onun ekibi ve güvendiğini de çokca kez söyledi.

Şimdiden şampiyon olamazsak elemelerde neler yapabiliriz, kadroyu Osi'yi Sane'yi vs ne yaparız düşünmek lazım.

Yav bu adam geçen sene de top oynatamıyordu
Güçlü kadroya rağmen öyle yanlış oynatıyordu ki şampiyonluğu veriyordu
Ne zaman Lemina gelip 3 ortasahaya döndü kadro yenmeye başladı
Hatta baya bir maçı da Sara’nın kornerlerden aldık ama farkında değil
Şimdi kadro gücü düşünce yetmiyor tabi

Ekstra bireysel yetenek olmadan gol attıracak oyun hiçbir zaman oynatamadı bu adam

Geri
Üst Alt