⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

herifin sallai'nin bacağına girdiği posyonda nasıl kırmızı yok
var nie çağırmadı ne demek oluyo bu la

Sen hazır olmazsan herkes zorlar seni!
Her şey iyi gıderken Sallla'nin pozisyonu değiştirmek de ayrıca kötü! Futbol affetmedi bu salaklığı

Ne oynadık şimdi biz. Bazı kesik tavuk gibi oynadik. Gençler büyük ihtimal küme düşer oynadığınız futbola bak. Hepsi güçsüz topcularin. Topu kontrol edemiyorlar

1763838408514.webp

Verdiği kararlara oyuncuları maçtan bezdirdi hakem. Bırakın oyuncuları, oyunu konuşmayı. Barış'a yapılan net penaltı, Sallai'ye yapılan net kırmızı kart.

Ağzımı doldura doldura 3 kere sövdüm hakeme

Bitiş düdüğünü çalarken

VAR dakilere elimizden de ağzımızdan da bişey gelmiyor, o işe yönetim bakacak

Bu takımın bu kadar eksikle, sakatla ve bu oyunla fener maçını kaybetmemesi mucize filan olur. Elde ne kanat kaldı, ne sağ bek. Berbat bir gece...

Buz gibi penaltı ve kırmızıyı es geçip bize kırmızı veriyor şrfizler

Hoca mac icinde kac kere hata yapti sayamadim

Lemina yerine yusufu sokarak hata yapti, devrede o hatayi duzeltti bu sefer macin adamini cikarip ahmedi sokarak hata yapti

Sonuc guzel ama bukadar kolay gecmesi dusunulen macta 2sakatlik 1 cezali vermek rezil birsey

Haftaya sag/sol bek kimler cikacak belli degil. Lemina olmayacak buyuk ihtimal orta sahada buyuk eksik. Osimhenin olup olmayacagi belli degil. Allah yardimiz olsun

Sallaiye yapılan hareket NET KIRMIZI

Onu vermediler

Son dakikada da giderayak bize zarar vermek amacıyla Sallaiye kırmızı verdiler

Türk hakemleri şaşırtmıyor..

Şimdi yedeklerden giricek oyuncu Max 2 ve Okan hoca tüm bunlara rağmen kadrom yeterli dedi ya sırf bu yüzden liderlik kaybolduğu an gönderilmeli. Herkezi korumak adına takımın içine etmesine müsade edilemez. Oynama kabiliyeti sınırlı olan her oyuncu kapı dışarı edilmelidir.

Hocasına, topçusuna, direğine, sakatlığına, hakemine…

Bugün de can çekiştik.

Bok var gibi Yusuf’u alıyorsun oyuna, bok var gibi Barış’ı çıkarıyorsun. Senin o Yusuf’lu Kutucu’lu Metehan’lı geniş kadrona tüküreyim hocam. Her şeyi bok ettin, sıçtın sıvadın. Bakalım nasıl kadro kuracaksın önümüzdeki iki maçta

Geri
Üst Alt