- 29 Ocak 2023
- 15.851
- 8.913
- 1.203
rizenin yıllardır fbye yatıp bu sene bizim götü kurtarması baya keyifli olurduÇrs 3-1 ifb
Gollerden birini rak sakyi atacak
Maçta bir de direkt frikik golü görüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rizenin yıllardır fbye yatıp bu sene bizim götü kurtarması baya keyifli olurduÇrs 3-1 ifb
Şerefsizler bayadir aglamadılar. Zamanı geldi.Sana yeni bir ağlama avatarı çıksın diye duacıyım
Kasımpaşa bile 10 kişi puan aldı. Belki alır dicem kalecileri kim acaba bunlarinrizenin yıllardır fbye yatıp bu sene bizim götü kurtarması baya keyifli olurdu
fofana diye iyi bir herif kalecileriKasımpaşa bile 10 kişi puan aldı. Belki alır dicem kalecileri kim acaba bunlarin
Fofana diye kaleci olmaz bence direkt OS veya kanat kokan bir isimfofana diye iyi bir herif kalecileri
rizenin yıllardır fbye yatıp bu sene bizim götü kurtarması baya keyifli olurdu
beğendiğim bir herif de ben böyle dedim diye yumurtlar kesin nice kalecisinin yediği golden yer gibi geliyoFofana diye kaleci olmaz bence direkt OS veya kanat kokan bir isim
İyi olma ihtimali yok
geçen seneki maç valla faciaya gidiyordu garip işler döndüGeçen sene pt alırlardı valla it hakemler olmasa
Çrs 3-1 ifb