SL 25/26 H:13 | Rizespor 2-5 Fenerbahçe | MS | 23 Kasım | beIN Sports 1

Fbnin her maçında rakip ya kırmızı yiyo ya penaltı yaptırıyo ya da maç 1/2 oluyo

Polissssssssssssssss

Şu palut denen herif bizim maça kadar kovulmasa da biz de yensek herifin büyüklere karşı puanı yok

Alal acele markete gidip rize turist çay aldım. Valla senelerdir icmiyordum çok özlemisim
1763924662008.webp

12 lig macının 7 tanesınde rakipleri kırmızı görmüş fıkra bukadar :)

Ve kavukçu halen çıkıp hakemlerimize güveniyoruz diyor.
Galatasaray düşmanı fenerasyon ve MHK başkanlarına da toz kondurmuyorlar zaten bizim siyasetin yalakaları.

YÖNETİM İSTİFA!

50 milyon euroluk oynasan 500 milyon euro kazanıyosun sadece şu maçtan 45 dakikada

Vay anasını

rize buna benzer sekılde istanbulda 2 0 dan mac vermişti ozaman hakem dogramıstı

yalnız cok garip birşey var bu olaylar ali varken olması gerekiyordu ali gitti daha fazlası oluyor ,sizce garip degilmi ?

Artık olay yalı veledinden çıktı direkt hükümet şikecilerin şampiyon olmasını istiyor. Galatasaray'ın 4-5 senelik üst üste şampiyonluğunun ligde tek el yaratacağını gayet iyi biliyolar. Şikecilerin bütün yükünü zengin iş adamları çekiyor onlar da bir yere kadar taşıyabilirler o yüzden bu seneki şampiyonluk çok önemli. Burda boşuna bas bas bağırmıyorum şampiyonlar ligini sallayın lige önem verim diye. Şikecilerin maaş yükü bizimkinin 1.5 katkı bir yerde maddi yönden patlayacaklar şampiyonluk gelmezse.

rakipleri kırmızı yemeden bu ligte mac kazanma olasılıklar % 10 filan ,bakalım kaç kırmızı olacak sezon sonu

Adamlar bala goze yendiler kabul ama herkes niye sike vs. yazmis. Aptal Fofana havaya soktu.

Asensio'nun golu de mi sike?

İnanın isyerinde lig cepte sallamıyorum modundaydim hep . Is arkadaslarim yav ne alaka abi fukstur sakat diyorlardi. Gerçekten bu kadar sakatı hesaba hic birimiz katmadik. Ona rağmen bir sallai gene yeterdi kanat bek yok su an. U 23 un hakkını verecek bir kadro kurulur umarim.

Geri
Üst Alt