Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.325
- 11.883
- 1.298
Ortaya olowoin girerse atakları organize eder topla dönüp gidebiliyor şu emrecanmi nedir katletti macirizeye 2.yarı bol bol kontra cıkacak oyuncular lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortaya olowoin girerse atakları organize eder topla dönüp gidebiliyor şu emrecanmi nedir katletti macirizeye 2.yarı bol bol kontra cıkacak oyuncular lazım
Yeterki kaybetsinler, her türlü yine iyiz kadro olarak. Osimhen bile döner o maca kadar.Yalnız hiç sakatlık veya kartlık pozisyon olmuyor. O iş çok kötü. Acil fb sakatlığı lazım. Bizde 1 kamyon sakat war. Dengeye gelmeli
gercekten cok top eziyor oloyowin sakatmış sanırım yoksa 11 oynatırdı benceOrtaya olowoin girerse atakları organize eder topla dönüp gidebiliyor şu emrecanmi nedir katletti maci
Sakat makat şu Emrecan denen vitaminsizden kötü oynamaz salsin 45 dakka oynasın ne olacakgercekten cok top eziyor oloyowin sakatmış sanırım yoksa 11 oynatırdı bence
esas yedeklerde agusto var alanyada cok iyidi ortasahaya o olabilir
Asensionun tam sakatlanip 2 ay falan ortadan kaybolma dönemleri aslinda ama bu sefer sağlam olacaği tuttu hıyarınYalnız hiç sakatlık veya kartlık pozisyon olmuyor. O iş çok kötü. Acil fb sakatlığı lazım. Bizde 1 kamyon sakat war. Dengeye gelmeli
Etki derken adamların yanlış geri pası durmanın pozisyonu keremin serbest vuruşu başka birşey görmedim bizim Kocaeli maçı gibi hareket var bereket yok umarım sonucu da aynı olurbeinde devre arası yorumunda yorumcunun yaptığı yoruma bak ahahah " fenerbahçe gol dışında çok etkiliydi çok beğendim, malesef gol bulamadılar " ne kadar üzüntülüler
Maci kazanamazlarsa tv lerde milli takım maç kaybetmiş gibi bir hava olacak..Paso hakem konuşulacakbeinde devre arası yorumunda yorumcunun yaptığı yoruma bak ahahah " fenerbahçe gol dışında çok etkiliydi çok beğendim, malesef gol bulamadılar " ne kadar üzüntülüler
Aynisini düsündüm ilk yari son dakikalarda.Rize'deki oyuncuların hepsi fb maçlarında yaşananları düşünüp skor koruma psikolojisine giriyor. Gayriihtiyari o kadar geri çekiliyorlar. Devre dönüşü onu kıramazlarsa elbet fb'yi ortak ederler ama maça.