Mustafa Çelik
Tecrübeli Üye
- 8 Aralık 2008
- 5.085
- 271
- 1.548
Asensio’nun attığı gollerin yarısı tırışka kaleci hataları. Öyle şutör, böyle şutöre çok katılmıyorum. Beğenmiyorum da oynadığı topu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tür işler genelde çok daha büyük işleri örtmek için yapılıyor zatenGidip blyonerde 40 tl lik kupon yapanları araştırmaya devam edin. temizlik, yersen
Bal olduğuna hiçbir şekilde katılmıyorum aksine net şike dönüyor son 3 yıldır her geçen sene daha fazla arttırarak devam ediyorlar.Ulan ne ballı herifler. Her maçta maç bitmişken bi tane dallama maçı satıyor ve kazanıyorlar.
Bunlar 1-2 deplasman harici hep böyle gidecekler yine belli oldu. Deplasmanda kesinlikle yenilmememiz lazım o yüzden.
genclerbirligi bile olur olmaz yerde götünü yirtiyordu dün daha. hic bir maci birakmiyor bize karsi oynayanlarBizim rakipler bize karşı öne geçtiyse oyunu soğutur, kompakt oynar en kötü beraberliği çıkarmaya çalışır. Bunlara karşı öne geçenler kabak çiçeği gibi açılıyor. Yapılan armutlukların ise haddi hesabı yok. Şimdi bunların maçlara bakıp bu ligde puan almak bu kadar kolay demek komik geliyor o yüzden. Bütün bu rezilliklere rağmen şampiyon olamıyorlar 3-4 yıldır.