⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Yenilgi bekliyorum. Saha içi saha dışı tüm koşullar gümbür gümbür bunun geldiğini bize gösteriyor. Ama bizim yönetim kör.

Zaten ibrahim başkana güveniyoruz diye açıklama yapan bu kibar yönetime de her şey müstahak. Celladına övgüler düzen, kendini kesecek olan bıçağı yalayan bu basiretsizler ordusu sarılaci şer örgütüne bu sene şampiyonluğu tepside verecek gibi duruyor.

Bakalım iyiler bu kez kazanabilecek mi?!

Son düzenleme:
Bu maçta kim ne kadar takım ortaya çıkar bizde görürüz bakalım. Eksik vs fark etmez geçen sene kupada 6 tane yerliyle kalede Günay sağ bekte Kaan'la net şekilde yenmiştik, Takım gerekli motivasyon ve hırsı göstersin kimin oynadığı çok fark etmez.

Osimhen'in oynama ihtimali %1 bile olsa riske atılmalı bu maçta oynamayacaksa neden 75 m euro verdik hesabına gelir.

Oynadığı senaryoda fenerin defansının içinden geçer ama Icardi olursa hücumda top tutamayız.

Lig önemli değil, Avrupa önemli diyenler şimdi yonetim filan gider diyor bu maçı kaybedersek. Şampiyonlar Ligi'nde gayet başarılı Galatasaray, neden şimdi böyle söylüyorsunuz? Üstelik hâlâ lig yarışında ve 1 puan önde?

Yani karar verin, Lig mi, Şampiyonlar Ligi mi? Her ikisi olmuyor maalesef kadro yetersiz.
7-8 puandan ligi veremezsin

Baştan verse ses etmezdik

Son yıllarda derbilere sükseli gelenlerin henüz kazandığını görmedim. Hiç beklenmedik performans sergileyebiliriz. Sakince maçı beklemekte fayda var. Kaybedersek dahi asla dünyanın sonu değil. Onlar bize 3 yıldır yeniliyor ama kalkıp 4. yıl yine oynuyorlar daha 20 maç varken hiç bir şeye kahredemeyiz, bu noktaya ilmek ilmek işleyerek geldik 2-3 maçta yıkılmaz, herkes rahat olsun.

7-8 puandan ligi veremezsin

Baştan verse ses etmezdik
Yooo gayet de olabilir 3 puanlı sistemde, ve ittirilen bir rakibin olduğunu düşünürsek daha da olası bir durum. Seni durdurmaya çalışan, rakibi ittiren bir sistem var bu çok net. O zaman "lig önemli değil, avrupa önemli" denilmemeli bence.

Sag ve sol bekimize cok saglam operasyon cekip ceza verdiler.
Sallai uydurma kirmizi kart, Eren uyduruk 1 kupondan 3 ay ceza yedi.

Jakobs, Lemina ve Osimhen de bu macta olmak zorunda.

Lig daha önemli, CL'de kalıcı olabilmemiz için bir süre şampiyonluktan başka çaremiz yok. He lig ikincisi direkt gidebilecek bir konuma gelirse umurumuzda olmaz. Ama o ana dek lig daha önemli.

Lemina davi apo jakobs
Sara torreira
Sane ilkay barış
Osimhen

Bundan başka bir şeyle çıkmamalıyız

Bizim futbolcular mental olarak ligi salmış. Hepsi Şampiyonlar Ligi'ne saklıyor kendisini. Bu kafa ile lig gider. Lemina bile şampiyonlar ligi maçında oynamak için riske girmemek için çıkmadıysa oyundan ben de birşey bilmiyorum. Durum çok vahim.

Doğal olarak yedek kulüben de çok zayıf, bu yüzden dökülüyoruz lig maçlarında genel olarak.

Geri
Üst Alt