⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Yasin Kol’a güveniyoruz açıklaması gelir zaten bizim yönetimden.
Doğrandıktan sonra da yine hakemlerimiz dikkat etsinler gibi kıytırık bir sözde açıklama yaparlar internet üzerinden.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bizim taraftar yanlıs yere bakıyor orta hakem degil pislikler varda dönuyor esas var hakemleri önemli
yasin veya kim olursa olsun tüm krıtık kararları hep vara bırakıyorlar gecmiştede böyle oldu
Türk var olup yabancı hakem olsa yabancı hakem Türk var'ın saçma sapan çağırmalarına inanıp penaltı kırmızı vs verecek mi ?

bizim taraftar yanlıs yere bakıyor orta hakem degil pislikler varda dönuyor esas var hakemleri önemli
yasin veya kim olursa olsun tüm krıtık kararları hep vara bırakıyorlar gecmiştede böyle oldu
Valla orta hakemde cok önemli. Boş boş Sarı vere vere atıyorlar topçuları VAR da karışamıyor.

Kaybetmeyecegiz hatta kazanmaya daha yakin olacagimizi düsünüyorum

Okan hoca’nin ilk sezonunda yine kadiköy’e bir puan farkla gittigimizde fener favoriydi ama rahat bir galibiyet aldik

O macta da önemli eksiklikler vardi icardi ve torreira yedekti

Union macindan sonra hem toparlanmaya hem de bu maca hazirlanmaya yeterince süre var

Okan hoca’nin ilk sezonunda yine kadiköy’e bir puan farkla gittigimizde fener favoriydi ama rahat bir galibiyet aldik

Union macindan sonra hem toparlanmaya hem de bu maca hazirlanmaya yeterince süre var
biz son 3 yılda zaten tüm kadıköy maclarına kötü hatta kaos durumda gittik hatta hepsinde fener favoriydi
fakat bu sene ligte garip bir döngü var fener kırmızı olamadan gercekten mac kazanamıyor ve rakipler kırmızı yiyor ki hepside dogru karar degil
yani derbide 11 kişi kalmamız herseyden önemli
ama bu fenerin kırmızı olayı üstelik ali gitmesıne ragmen cok ilginc

biz son 3 yılda zaten tüm kadıköy maclarına kötü hatta kaos durumda gittik hatta hepsinde fener favoriydi
fakat bu sene ligte garip bir döngü var fener kırmızı olamadan gercekten mac kazanamıyor ve rakipler kırmızı yiyor ki hepside dogru karar degil
yani derbide 11 kişi kalmamız herseyden önemli
ama bu fenerin kırmızı olayı üstelik ali gitmesıne ragmen cok ilginc
Ahh be rengim ali giderse veli gelir kripto para da işin içinde kim kime dum duma. Bak geçen kocaeli yalamalarina ne kadar ateşlediler kim bilir. Acayip bir trol ordusu var tescillilerin neredeyse bütün medya onlarda. Bizim bunların farkında olup puan kaybı yapmamanız gerek. Twitterin yeni özelliği lokasyon bak bakalım trolleri nerede yaşıyor. Hiçbiri trde değil yoksa tersten şey yaparlardı

O macta da önemli eksiklikler vardi icardi ve torreira yedekti

Kadromuz daraldi ama hocaya güveniyorum. Kupa maçında bütün dünya fb fark atacak şampiyonluğu da Galatasaray verecek diyordu umarım ayni senaryo yaşanır

Sallai'nin olmaması bir tek bu anlamda iyi oldu çok savruk dengesiz oynuyordu Beşiktaş maçı gibi burada da bizi 10 kişi bırakabilirdi.
Bizi her türlü 10 kişi bırakmak adına çabalarla başlarlar. Sahipsiz kulüp bu kadar tiyatro oynanırken biz hakemlere ve federasyon baskanina güveniyoruz dedik. Yazık

Geçmiş olsun yüzde 90 köylüsünü atayacakmis tescillilerin maçına

Vallahi yenilmek önemli değil puan olarak öne geçecekler ya o beni ziyadesiyle üzüyor
ah Kocaeli maçı

Geri
Üst Alt