⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

İcardi sevdana ayrı sara sevdana ayrı ulan takımı niye bozuyon çıkar sara'yi al yunusu takımı iyice geriye çektin ne diyeyim valla yazık oldu.

1-0 olduktan sonra fazla geri çekildik. 1-0ı tutacak takım değiliz, Skriniarın koluna çarpmasa ilk yarı 1-1 bitecekti.

Hakem yavşağın önde gideniydi, bu herif kadar eyyamcı bir hakem azdır ligde. Fenere faul vermek için kıçını yırttı. Her halta faul çaldı.

Bu kadar sakata rağmen çok kötü oynamadık ama genç Ardanın hatasından yediğimiz gol Okan hoca adına utanç verici.

Aynı hatayı 2 kere yapana ne derler?

Okan hoca sen akıllanmazsin şampiyonlar ligi ardayi oyuna aldi onun pozisyon hatası yüzünden gol yedik bu maç yine Arda'nın tuttuğu duran kafayla gölü attı yazık alicagimiz maçı göz göre göre berabere bitirdik

Arda kim ya?!
Defol git Okan bu takimdan! Defoool
Arda Galatasaray’ın genç topçusu.. sıkıntı kolay ve takım farkla önde iken bugünleri göremeyip genç ve tecrübesiz topçusunu hazırlamayan teknik ekipte.
Sağlık olsun. En azından kaybetmedik, deplasmanda. Ancak ciddi sıkıntı, bu yıl derbileri kazanamıyoruz.

2.yarı biraz daha hücumu düşünmeliydik ama sağlık olsun.. Bu korku bu itlere yeter..

Hakem tescillenmiş bir it yavrusu.. Babasının kim olduğu da belli..

Hakem faciaydı resmen. Yensek süper olurdu ama, maçtan önce beraberliğe de razıydım şahsen. Üzülmedim.

30 milyonluk Singo da iki kez yandan gelen ortayı ıskalayıp gol yedirdi, bırakın 18 yaşındaki çocuğun yakasını artık. Asıl konuşulacak şey hakem şu maçta.

Bukadar eksikle ben zaten galibiyet beklemiyordum. Ha takim beni sasirtacakti 5dk dayansaydi. Ama bunada sukur liderligi vermedik en azindan

Uzulmedim, hatta hafif sevindirdi skor beni. Sizde öyle yapin, birakin söylenmeyi. Burdan sonra sakatlar daha da iyilesecek ve vura vura gidecegiz artik
Transfer donemi de geliyor zaten. Eksik bolgelere yabanci transferi yapariz belki.

Geri
Üst Alt