⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Fenerbahçe'den çok daha iyi takımız bunu bugün bir kez daha gördük. nene ve kerem gibi kanatlarıyla bu takımın normal şartlarda büyük maç bile kazanamaması gerekiyor. Biz bugün tam kadro ve hazır olsaydık, rahat kazanırdık. hatta union maçını da 2-0 3-0 kazanırdık. çok yazık oldu bu iki maç.

maca soyle bir kac cumle ozet gecirmisin #cund

nasil yedik son dkk mesela, kim daha iyidi

ilk yarı biz daha iyiydik ahbert. 2. devre biraz fazla geriye çekildik. onlarda da pek iş yoktu ama bize kontratak fırsatı vermediler. sonda da soldan karambole bi orta kestiler duran da güzel vurdu. üzücü idi.

ilk yarı biz daha iyiydik ahbert. 2. devre biraz fazla geriye çekildik. Onlarda da pek iş yoktu ama bize kontratak fırsatı vermediler. sonda da soldan karambole bi orta kestiler duran da güzel vurdu. üzücü idi.

Soyle dusun heis, bizim eksiklerle kendi sahalarinda yeniyorduk az kalsin. Demekki full kadro olsaydik duman ederdik.

Dedigim gibi, Tedesco inanilmaz sansli galibiyetler aldi

Son dakikada yiyerek kazanamamak çok kötü ya, acısı geçmiyor bir türlü. Keşke 0-0 bitseydi maç.

İlkay-Berkan
Sara-Yunus

hamleleri ile maçı bitirmemiz lazımdı
Ünyay ve Icardi hamleleri çok yanlıştı

Osimhen kenara işaret yaptıysa Barış'ı forvete çekip Osimhen yerine Yunus'u alıp Sara'yı sahada tutmalıydık

Derbi derbi olali ben böyle tek taraflı hakem yönetimi görmedim. Zaten maçın başında bile iki üç atağımızı kestiler. Hatta osimhenin bir ofsayt pozisyonu vardı, akabinde barış’ın önüne bıraktığı. İlkay’ın elle güya kontrol ettiği bir pozisyon. Maçın stresinden unuttuğum bir çok pozisyon. Komik sarı kartları ayrı bir skandal. Bariz faulleri bile çalmadı, normal faulleri geçtim. Çok kötü hakem olmasınla birlikte çok kötü niyetli olduğu suratından belli. Yarın detaylı bir şekilde ; kestiği ataklarımızın, verdiği vermediği kartların analizini yayınlamamız lazım resmi sayfadan.

ilk yarı biz daha iyiydik ahbert. 2. devre biraz fazla geriye çekildik. onlarda da pek iş yoktu ama bize kontratak fırsatı vermediler. sonda da soldan karambole bi orta kestiler duran da güzel vurdu. üzücü idi.
Hayricim özet geçmişsin ama fenerin en iyi oyuncusu Yasin Kol'dan hiç bahsetmemişsin? Spoiler vermek istemediğin için mi?

Arkadaşlar bu fenerin ittirilme, kollanma işi çok can sıkmaya başladı. Benim bu sezondan sırf bu yüzden umudum yok. Bunlar bu kollanma ile namağlup şampiyon olursa kimse şaşırmasın.

Şimdi hatırladım, ilk yarıda da Osimhen'in arka direkte bir kafası vardı, baya iyi yükselmiş vurmuştu, üstten dışarı gitmişti... Onda da Osimhen kafayı vurduğu anda sonucunu beklemeden faul uydurmuştu aman gol olur ha diye... Gol olsa iptal etmiş olacaktı... Faulle uzaktan yakından alakası yoktu aslında...

Şimdi hatırladım, ilk yarıda da Osimhen'in arka direkte bir kafası vardı, baya iyi yükselmiş vurmuştu, üstten dışarı gitmişti... Onda da Osimhen kafayı vurduğu anda sonucunu beklemeden faul uydurmuştu aman gol olur ha diye... Gol olsa iptal etmiş olacaktı... Faulle uzaktan yakından alakası yoktu aslında...
Faulu yapan ziplamakta gec kalan skrinyar hiyariydi aslinda. Havadaki Osi'nin altina girip sakatlamaya calisti dumbuk.

Geri
Üst Alt