Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.596
- 6.941
- 1.248
Duran'in gol sonrası yaptığı hareket gerçek mi? Herif resmen pipi şov yapmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futboldan sogudum ahbert, suan hayatta halledilcek sorunla var onlarla ugrasorun.
Kolay gelsin heis
maca soyle bir kac cumle ozet gecirmisin #cund
nasil yedik son dkk mesela, kim daha iyidi
ilk yarı biz daha iyiydik ahbert. 2. devre biraz fazla geriye çekildik. Onlarda da pek iş yoktu ama bize kontratak fırsatı vermediler. sonda da soldan karambole bi orta kestiler duran da güzel vurdu. üzücü idi.
lan yensek ne güzel twitter admini ne makara yapacaktı sırf bunun için üzüldüm ciddiyim
Hayricim özet geçmişsin ama fenerin en iyi oyuncusu Yasin Kol'dan hiç bahsetmemişsin? Spoiler vermek istemediğin için mi?ilk yarı biz daha iyiydik ahbert. 2. devre biraz fazla geriye çekildik. onlarda da pek iş yoktu ama bize kontratak fırsatı vermediler. sonda da soldan karambole bi orta kestiler duran da güzel vurdu. üzücü idi.
Hayricim özet geçmişsin ama fenerin en iyi oyuncusu Yasin Kol'dan hiç bahsetmemişsin? Spoiler vermek istemediğin için mi?
Faulu yapan ziplamakta gec kalan skrinyar hiyariydi aslinda. Havadaki Osi'nin altina girip sakatlamaya calisti dumbuk.Şimdi hatırladım, ilk yarıda da Osimhen'in arka direkte bir kafası vardı, baya iyi yükselmiş vurmuştu, üstten dışarı gitmişti... Onda da Osimhen kafayı vurduğu anda sonucunu beklemeden faul uydurmuştu aman gol olur ha diye... Gol olsa iptal etmiş olacaktı... Faulle uzaktan yakından alakası yoktu aslında...