⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Takimda oyuncu kalmadi felan diyenler var ya zamaninda 11 türkle cikip elimizden kacirdiydik. Yedekler filan. Dogru düzgün bir hazirlik plan taktik vs ile cok rahat almalisin

Yorgun takım fark yer gelir.

Takim yenilmemeyi de bilmeli!

Bu mac lemina osi ve hatta yunus jakobs oynamali

Fb samsun ve monaco bu maclari oynadiktan sonra isterlerse devreyi kapatsinlar. Hatta afrikalilar full devreyi kapatsinlar ki afrika kupasina gidemesinler

Ya dibe vuracağız ya da çıkıp düzgün oyunla beraberlik bile alsak düşüş trendini terse çevireceğiz. 3 senedir Kadıköy'de işleri tersine çevirdik veya mevcut durumu koruduk. Kaybedersek sezonu kapatırız.

Lemina Osimhen fit hale gelmezse sıkıntılı bir maç bizleri bekliyor gibi duruyor

Uğurcan
? Davinson Abdülkerim ?
Torreira Sara
Sane Ilkay BAY
Icardi
Yedek yine yok

Hersey alehimize, moral bozuklugu, yorgunluk, cezali ve sakat oyuncu dolu, tam fenerden fark yiyecegimiz hava olustu ve bu tür havalarda biz cikip beklenmedik skor aliyoruz. Yani ilginc bir sekilde bu maci alirsak sasirmam

Sorun kadro kısıtından da ziyade takımın mentali bitik, Kocaeli ve Gençler gibi takımlara bile zorlanmamız boşa değildi, bugün de zaten hiç etkili olamadık ve çok sıradan bir ekibe yenildik, fb maçında da farklı bir reaksiyon beklemiyorum. Ümitli değilim, inşallah ben haksız çıkarım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mağlubiyet loading. Sokarız geçeriz laflarını bi bırakın artık şom ağızlı lar şu lafı forumda ne zaman görsem götümüze giriyor. St gilousse ye de 5 atarız yiaaa mesajını görünce içime kurt düşmüştü.

Uğurcan
Sanchez Lemina Abdülkerim
Barış İlkay Torreira Sara Jakobs
Sane Osimhen

Jakobs, Lemina ve Osimhen hepsi yoğun tedavi ve gerekirse iğneyle vs oynuyor başka yolu yok. Milli takımlarına yaptıkları fedakarlığı biraz da takımımız için göstermelerini rica edelim. Şu kadro çıkmalı bu maça.

Beni de endişelendiren uzun süre sonra kalede yerli olması

Ulan çok değil bundan yaklaşık 1 ay önce neler düşünüyorduk. Acaba CL'de ilk 8 yapar mıyız, ligi psikolojik olarak kasımda kırabilir miyiz acaba derken geldiğimiz noktaya bak. Bu tamamen hocanın eseridir. Geçen seneki Aralık-Şubat arasında olduğu gibi çok büyük batırdı yine. Osimhen ve Lemina'ya dua etsin, o batırmanın üzerine geçen sene şampiyonluğu kaptırmadık. Geçen sene gibi yine aynı hatayı tekrarladı; Kadrom yeterli dedi. Bir hatayı tekrar tekrar yapan, bile bile lades diyen birinin kulüpteki süresi ne kadar daha uzar bilemiyorum.

Kriz anlarından her defasında fb maçlarındaki performansı ile çıkmıştı. Tam bu sefer kovulacak galiba derken fb maçlarında rüzgarı tersine çeviriyordu. Bakalım bu sefer de bu krizden bir fb maçı ile çıkabilecek mi göreceğiz. Şu anki görüntü Kadıköy'deki maçta puan çıkartamayacağımız yönünde. Ben de şu an, kendi halinde bir taraftar olarak mağlubiyete daha yakınım maalesef. Osimhen ve Lemina o maçta oynarsa belki diyeceğim ama oynasalar bile ne kadar performans verebilecekler meçhul. Ayrıca takımda oynatacak bekin kalmadı. O yüzden durum hiç iç açıcı değil. Kariyerinin belki de en zor sınavını pazartesi akşamı verecek.

Kaybedersek sezon büyük ölçüde biter gibi görünüyor. Aynı hoca ile oradan toparlamak mümkün olmaz. Dolayısı ile son maçı da olabilir. Ne olacağını hep beraber göreceğiz kısmetse. Umuyorum ki her şey Galatasaray'ımızın lehine gelişir 🙏

Geri
Üst Alt