⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Kaybetmez yazmadim ki. Ama minimum puan kaybeder. Ve bizden 2 puan önde olacaklari icin ve kaybedersek ikili averaj onlara gecmesi suretiyle en az puan kaybiyla gitmeliyiz

Hemen itiraz etmeyelim cafar rts
Hacı 0 puan kaybıyla sezonu kapatmalıyız diyon bu fb puan kaybetmez demek zaten :D

2. Devre yensen üstlerindesin zaten senin dediğin ihtimalde

Evet geldik sezonun en kritik maçına. Bu maç şampiyonluk yolundaki gidişatımızı belirleyecek ve maalesef hem mental olarak hem de kadro olarak hazır değiliz. Son zamanlarda maçlara çok kötü hazırlanıyoruz ve kötü bir oyun sergiliyoruz. Kötü oyun yetmezmiş gibi kadroda da ciddi eksiklerimiz var. Bu maç bizim için ligin kaderini belirleyecek şekilde olacak. Ayrıca atanan hakemle bile bize puan kaybettirmeye çalışacakları çok belli direkt üzerimize oynayacaklar ve hakem her türlü pisliği yapmak için elinden geleni yapacak. Hiçbir şerefsizliğe müsade etmemeli, çıkıp aslanlar gibi oynamalıyız başka çaremiz yok artık puan kaybedemeyiz. Bu maçı kazanıp rüzgarı yeniden arkamıza almalıyız. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Totemi bozmayalım.Devam ⬆️

@Ufuktan Aslan @Cemal Köroğlu @Arda Kerim
@Ata B. Oğuz @Cemal Köroğlu @Umut Işık @Cafer Güney @Sait Mesutcan Ilhaner @Furkan Boz @Berat Ulucan @Mertis Güler @Naci Liboş

Kazanacağız ve sezon bitecek önümüze bakacağız. OB istifa.

Devre arası ortasaha, kanat, forvet hamleleri gelirse 2.yarı fikstürde maç kaybedeceğimizi sanmıyorum

Okan hoca her oyuncuyu uyarmali kart icin en önemli nokta bu onun dışında fener takımına on alan baskısı yapılınca karşılık veremiyorlar dagiliyorlar

Okan şu fener maçını kaybetmesin 1 ay olumsuz bir şey yazmayacağım kendisi hakkında. 4 yıldaki performansına bakınca tartışılamayacak tek şey Fener maçları profesörü olduğu gerçeğidir. Ama papaz yine pilav yiyecek mi göreceğiz.

Bu sezon idmanda sırıtan topçular fotosunu ne zaman paylaşsak yenildik

Fq3ptuCWAAAJK7r.jpg

Yunus ve Lemina olumlu. Ritim kaybettiler ama sahada olmaları herkes için moral olacaktır. İlkay çok iyi dönmedi sakatlıktan da derbiyi aynı seviyede oynamaz umarım. Takımı yukarı çekecek yine kendisi.

Ben totem yapmiyorum. Keske kazansak ama zor. Eksiklikler düşündüruyor

Sonucunu maç öncesi tahmin edemeyeceğimiz bir maç umutsuz olmaya gerek yok

Kesinlikle kazanmamızı istemeyen bir ortam yarattılar federasyonu ile mhk ile atanan hakem ile sabırlı olmalıyız hurra saldırmanın manası yok bekleyelim bir yarım saat gelsinler üstümüze yesek bile çevirebiliriz o gücümüz var maçın başında 2 tane sallarsak bu sefer 9 kişi bile bırakırlar bizi sabırla sakinlikle yeneceğiz inşallah

Geri
Üst Alt