- 26 Kasım 2012
- 185.568
- 258.134
- 5.998
Yavşaklarda sakat fln var mı acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet yahuBir daha soruyorum
Haksız 3 puanı kabul edermisiniz
Bir daha soruyorum
Bir daha soruyorum
Bir daha soruyorum
Ne çesit bi kabul etmeme algoritması olacak maçı yokmu sayacaz la en etmem diyen adam bile bir sekilde mecburen etmek zorunda ki zaten.Bir daha soruyorum
Özellikle failin biz olduğu bizden kaynaklanan bile bile lades bir hak yemeyi kabul edemeyiz, zaten böyle bir şeyin vuku bulduğu da görülmemiştir. Ama maçın hakemi öyle ya da böyle takdirini o yönde kullanmışsa ne yapacağız?!Ne çesit bi kabul etmeme algoritması olacak maçı yokmu sayacaz la en etmem diyen adam bile bir sekilde mecburen etmek zorunda ki zaten.
Hayır. Ali Koç'un FB 'si olsaydı evet derdi herkes. Çünkü adil bir oyun oynanmadığı belliydi. Saran'lı FB'nin saha dışı organizasyonu kendini yere atan üç beş sahtekar oyuncu ve Koç'tan kalan Federasyon kurullarindaki miras!Bir daha soruyorum
Yavşaklarda sakat fln var mı acaba.
Gökhan Gönül'ün durumu maç saatinde belli olacakmış hocam
5 dk uzatılan maçta 90+10da elle atıp kazanırsak sevinçten ölürüz yahu
ne anlatıonuz kardeşim bi de soruyolar haksız fln
sokmuşum hakkına zaten kalecileri ceza alması gereken yerde almamış, eren sırf bize zorluk olsun diye yapılan operasyonda ceza almış
maça haksız bi şekilde başlayacaz zaten
Yasin Kol'un rövaşatısıyla yeniyorsak kabulümHerifler şike yapmış küme düşmemiş
transfer yapmak için hileli satış yapmış
Bize dopingçi diye iftira atıp kendi topçularını doping yapmağa zorlamışlar ( belki hala yaptırıyorlar bilemeyiz )
Bu it oğlu itlerin en fazla üzüleceği senaryo neyse o yaşanır umarım
yasin kolun röveşata golüyle kazanırız inşallah