⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Çok rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.Şikeciler hızlı atak oyuncularına karşı fena domalıyor.Osimhen,Sane,Barış içinden geçecektir yine bu dürzülerin

Sosyal medyadaki Fenerlilere gore biz onları saha dışına cekmeye calisiyormusuz, oyun olarak bizden kat be kat iyimis

Rakipten daha kaliteli bir takım olduğumuz gerçeği var birkaç oyuncu eksildiğinde elbette sıkıntı yaşadık bu doğal her takım yaşar bunu eksikler oynarsa kazanacağız bu maçı

Fenerde formda ama buna rağmen kazanacağız

Pazar ve ertesi var daha gelmek bilmeyen maç

42hinnjns2je1.gif

antuda maç için geri sayım sayacı koymuşlar lider olacağımıza bilmem kaç gün kaç saat kaç saniye kaldı diye. kazanırlarsa epey kafamızı şişirecekler her sosyal platformda.
bu şerefsizlerin heveslerini kursaklarına sokmamız lazım şekildeki gibi.

Her temasta tehlikeli noktalardan frikik arayacaklar hakemi de ayalardilar. Bizim yönetim kestane pisirsin. Yasinin goztepe maçını bizim yönetimden izleyen oldu mu acaba? Talişka yerine vurmaya çalışan bir hakem bu yavv. Hacıyapikredi kripto tescillidir. Çok dikkatli olmak lazım çok. Bizim ataklarimizda o skrinar ka.pesi temasli ya da temassız kendini yerlere atacak. Lazyonun golünü nasıl iptal ettirdi skrinar ka.pesi aha öyle olacak. Bize gelince vermeyecek onlara gelince patır patır çalacak. Yavv bu tetikçi tescilliler yensin diye goztepeye yanlış adama kırmızı verdi. Eyy yönetim uyu sen. Bay kavuk güven bakalım sen. İnşallah bu tescillileri her şeye rağmen yeneceğiz.

Hayır. Ali Koç'un FB 'si olsaydı evet derdi herkes. Çünkü adil bir oyun oynanmadığı belliydi. Saran'lı FB'nin saha dışı organizasyonu kendini yere atan üç beş sahtekar oyuncu ve Koç'tan kalan Federasyon kurullarindaki miras!
Yani degisen bir sey yok. At kosturmaya devam ediyorlar.

Bir daha soruyorum
Haksız 3 puanı kabul edermisiniz
Kesinlikle, inanılmaz zevkli olur kudurtmasi açısından, keşke oyle olsa ozaman belki biraz empati yapar at kafalılar ama biz bunlara karsi haksız şekilde 1 pan bile alamadık geçmişte
Futbolda ilahi adalet olsa biz bunları yaptıkları pisliklerin benzerleriyle vururduk yani özetle keşke o şans 1 kere gelse

Rüyamda gördüm maç sonu fener taraftarı okan buruk 'a gitme sana muhtacım tezahüratı yapıyordu.

Olm vakit geçmiyor allah kahretsin böyle işi ya

Youtube'da GS kanalları da maşallah haftasonu yatışta.

Ula en çok sohbet edilmesi, havaya girilmesi gereken zaman.

kötümser ve dangalakça postlardan uzak duralım

Geçen sene de ilk derbi öncesi elim ayağım buz kesmişti, baya heyecan yapmıştım hatta yanlış hatırlamıyorsam Sara'nın attığı golde öyle bi rahatlamıştım ki o rahatlamayla bi 10 saniye falan baktım gözümden yaş geliyor

Live maçından önce de böyleydim, daha şimdiden kaçtı uykum ya

Geri
Üst Alt