Yavuz Demirbaş
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2010
- 4.940
- 1.286
- 2.063
Çok rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.Şikeciler hızlı atak oyuncularına karşı fena domalıyor.Osimhen,Sane,Barış içinden geçecektir yine bu dürzülerin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb derbisi öncesi ayarlar hafif kaçıyor renkdaşım...Neyi ciddiye alip cevap verdin la
Bu gif niye 8 saat?
Yani degisen bir sey yok. At kosturmaya devam ediyorlar.Hayır. Ali Koç'un FB 'si olsaydı evet derdi herkes. Çünkü adil bir oyun oynanmadığı belliydi. Saran'lı FB'nin saha dışı organizasyonu kendini yere atan üç beş sahtekar oyuncu ve Koç'tan kalan Federasyon kurullarindaki miras!
Kesinlikle, inanılmaz zevkli olur kudurtmasi açısından, keşke oyle olsa ozaman belki biraz empati yapar at kafalılar ama biz bunlara karsi haksız şekilde 1 pan bile alamadık geçmişteBir daha soruyorum
Haksız 3 puanı kabul edermisiniz
Rüyamda gördüm maç sonu fener taraftarı okan buruk 'a gitme sana muhtacım tezahüratı yapıyordu.
Rüyamda gördüm maç sonu fener taraftarı okan buruk 'a gitme sana muhtacım tezahüratı yapıyordu.
kötümser ve dangalakça postlardan uzak duralım