Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Kazımcan maçın yıldızı olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle birşey olursa maçı izlemem, koy Leminayı koy Ardayı hatta Barış da olur ama Sanchezi bozma.Davinson sag bek olabilir diyorlar .. büyük sacmalik olur bence
Dostum akşam 8de spor salonuna giriş fotosu atarımRok inanmiyorum inanmiyorum inanmiyorum videosu.
Kazımcan - Barış vs Nene - Semedo çarpışmasında bizimkilerin avantajlı olduğunu düşünüyorum.Kazımcan maçın yıldızı olacak.
Sabah diş doktoruna giderken önümde bagajında fb sticker'ı olan bir herif gördüm. Zaten b.k gibi araba kullanmasından belliydi.Maçtan önce ifbye saydırabileceğimiz bir atış serbest başlığı şart gibi
Topçular normalde maç günü paylaşımlarını es geçmezdi sosyal medyada.
Şu ana kadar gördüğüm Apo, Sane, Sanchez Torreira maç günü paylaşımı yaptılar ama İlkay, Osi, Icardi, Yunus henüz yapmadı.
Icardi kaptan olarak nasıl es geçtiyse. Normalde börtü böceğe paylaşım yapar...
Sabah diş doktoruna giderken önümde bagajında fb sticker'ı olan bir herif gördüm. Zaten b.k gibi araba kullanmasından belliydi.
Ona dümdüz sövdüm sabahın 7'sinde. Her firsatta söveriz şikeci köpeklere.
Taçtan gol attırabilirKazımcan maçın yıldızı olacak.
Şüphe yok canım.ifbyi tek başına çökertmiş kıymetli kaptanımızın internete foto veya yazı mı koyması lazım ulaş text
kendisi yürüyen cimbomlu olarak attığı her adımda ifb aleyhine gayret sarfeden biri.
Usta bu fırsat kimseye gelmez. ŞL'de adı olsa orada da oynardı. Kazımcan 2 yıldır mı ne forma giymemiş. Ona rağmen efor isteyen bir mevkide çok iyi oynadı. Yine yapacaktır aslanım.Kazımcan - Barış vs Nene - Semedo çarpışmasında bizimkilerin avantajlı olduğunu düşünüyorum.
O tarafı eskitebiliriz.
Lemina'yı orta sahadan kaydırma işine karşıyım. Ha Sara ile başlamışsın orta sahada, ha kimse ile başlamamışsın. Zerre fark yok. Fener maça kesin Alvarez İsmail Asensio üçlüsü ile başlar. Orta sahada dönenleri toplamak, doğru alan kapamak, fiziken ezilmemek çok önemli. Orta sahada hem Sara hem İlkay maçı Fener'e hediye etmeye lades yapmaktır bana göre.
Bence o kadar kapanmayacaklar. 18 içinde olmasa da hemen ceza sahası önünde baskıya başlarlar. Defansı da öne çıkarıyorlar, takım boyunu kısa tutuyorlar. Bugün de öyle yapacaklar bence. Geçen seneki maçta Yunus ortaya getirip 1 fazla olmamızı sağlayan planı yapmıştı hoca. Bu maçta da özel bir şey deneyecektir. Bu baskıdan çıkabilirsek iyi, çıkamazsak sıkıntılı geçer maç. İlk 5 10 dakikada belli olur diye düşünüyorum.Topu bize bırakacaklar. İstanbul deplasmanına gelmiş anadolu takımı gibi oynayacak fener. Kontra kovalayacak. Topu iyi kullanırsak maçı alırız.
Pozitif enerji gönderince Arda'nın içine Chiellini, Sara'nın içine Pirlo kaçmayacak. Şu maçların yüzde 60'ı filan doğru 11 ve doğru maç planıdır zaten. Saçma sapan bir kadro ve taktikle çıkıp yenilince sağlık olsun diyip geçemeyiz. Önce sen işini doğru yap, sonra tevekkül et.Artık o oynamalı bu oynamalıyı tekniği taktiği geçelim, yeterli süre vardı umarım adam gibi hazırlanmıştır takım.
Kim oynarsa oynasın arslanlarımıza postif enerjimizi göndermeğe gayret edelim
Yapma yavPozitif enerji gönderince Arda'nın içine Chiellini, Sara'nın içine Pirlo kaçmayacak. Şu maçların yüzde 60'ı filan doğru 11 ve doğru maç planıdır zaten. Saçma sapan bir kadro ve taktikle çıkıp yenilince sağlık olsun diyip geçemeyiz. Önce sen işini doğru yap, sonra tevekkül et.