⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Umarım lemina mevkisi dışına çıkmaz. Orta saha'yı fenere vermememiz lazım maçın kaderini orta saha belirleyecek bence

bence fiziksel durumu iyi olmadığı için ilkay yedek başlayacak sara ilk 11

Fener hiçbir zaman bu şekilde oynamıyor ozellikle büyük maçlarda imkansiz,tam tersi cift onlibero oynadığı icin oyunu geride karşılıyorlar yoksa önde kursalar cok kontra veriyorlar
Oyunu dar alanda oynuyorlar kismi dogru ama oyun boyu uzarsa sacmaliyorlar cunku hucumcullari geri dönmüyor
Biz klasik on alan peşini yapabilirsek pozisyonlara gireriz
yalnız fb önde 7-8 kişi ile pres yaptığı da oluyor baya, geride 2-3 kişi kalıyor sadece o durumda barış veya osimheni arkaya sarkıtırsak çok iyi olur

Screenshot_20251201_162702_TikTok.webp

adam nefes kontrolü sağlayamadığı için topu kontrol edemiyordu usg maçında ben saranın daha iyi olduğunu falan iddia etmedim zaten tahminim bu yönde
Okan bence Sara'nın yerine hangi 2. lig wonderkid'ine devre arası 25 verdireceğinin çalışmalarına başlamıştır. Bence Sara'yı zerre tutmuyor.

Hangi kanalı açarsam açayım fenerbahçe milli takımı ile düşman ülke Galatasaray'ın maçı varmış gibi bir hava var. Yorumcuların tamamına yakını azılı fenerli. Yenersek çok kişiyi ağlatacağız.
Başarının düşmanı çok. Genel kamuoyu FB'nin kazanmasını istiyor içten içe.

Koyarsak çok fazla silkelencek insan var.

Hangi kanalı açarsam açayım fenerbahçe milli takımı ile düşman ülke Galatasaray'ın maçı varmış gibi bir hava var. Yorumcuların tamamına yakını azılı fenerli. Yenersek çok kişiyi ağlatacağız.
Medya patronları fbli, kanallarında calistirdiklari yorumcular rambo okanin kravatli hali. Gsli diye aldıkları pasiflerin Galatasarayin hakkını savunabildiklerini görmedim zaten. Bu günlere kolay gelinmedi. Ah ah Hincal Uluç, arada Galatasarayindan utanırdın ama çıkıp çatır çatır konusurdun.

Medya patronları fbli, kanallarında calistirdiklari yorumcular rambo okanin kravatli hali. Gsli diye aldıkları pasiflerin Galatasarayin hakkını savunabildiklerini görmedim zaten. Bu günlere kolay gelinmedi. Ah ah Hincal Uluç, arada Galatasarayindan utanırdın ama çıkıp çatır çatır konusurdun.
Devletin kanalında da durum aynı. Sözde trabzonlu şişko bu sezon rambo okan modunda takılıyor.

Geri
Üst Alt