Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.940
- 39.316
- 3.993
Duran tek forvet oynamayı beceremiyor bence enbesiliyle baslayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek yok4 saatten az bir süre kaldi olm heyecan basmadi mi seni de
yalnız fb önde 7-8 kişi ile pres yaptığı da oluyor baya, geride 2-3 kişi kalıyor sadece o durumda barış veya osimheni arkaya sarkıtırsak çok iyi olurFener hiçbir zaman bu şekilde oynamıyor ozellikle büyük maçlarda imkansiz,tam tersi cift onlibero oynadığı icin oyunu geride karşılıyorlar yoksa önde kursalar cok kontra veriyorlar
Oyunu dar alanda oynuyorlar kismi dogru ama oyun boyu uzarsa sacmaliyorlar cunku hucumcullari geri dönmüyor
Biz klasik on alan peşini yapabilirsek pozisyonlara gireriz
Bunun yaşanma ihtimali sıfır bile değil. İlkay'ın en kötü hali bile Sara denen heriften kat ve kat iyidir.bence fiziksel durumu iyi olmadığı için ilkay yedek başlayacak sara ilk 11
Bunun yaşanma ihtimali sıfır bile değil. İlkay'ın en kötü hali bile Sara denen heriften kat ve kat iyidir.
Okan bence Sara'nın yerine hangi 2. lig wonderkid'ine devre arası 25 verdireceğinin çalışmalarına başlamıştır. Bence Sara'yı zerre tutmuyor.adam nefes kontrolü sağlayamadığı için topu kontrol edemiyordu usg maçında ben saranın daha iyi olduğunu falan iddia etmedim zaten tahminim bu yönde
Başarının düşmanı çok. Genel kamuoyu FB'nin kazanmasını istiyor içten içe.Hangi kanalı açarsam açayım fenerbahçe milli takımı ile düşman ülke Galatasaray'ın maçı varmış gibi bir hava var. Yorumcuların tamamına yakını azılı fenerli. Yenersek çok kişiyi ağlatacağız.
Medya patronları fbli, kanallarında calistirdiklari yorumcular rambo okanin kravatli hali. Gsli diye aldıkları pasiflerin Galatasarayin hakkını savunabildiklerini görmedim zaten. Bu günlere kolay gelinmedi. Ah ah Hincal Uluç, arada Galatasarayindan utanırdın ama çıkıp çatır çatır konusurdun.Hangi kanalı açarsam açayım fenerbahçe milli takımı ile düşman ülke Galatasaray'ın maçı varmış gibi bir hava var. Yorumcuların tamamına yakını azılı fenerli. Yenersek çok kişiyi ağlatacağız.
Ofansif bi kardeşimizKime ne yazdıysa insanlık dışı mesajlar yazmadan girmiş mapus'a
KA.: Fenerli rolünü o kadar iyi oynadım ki yalnızken bile fb marşları söylüyordum...
Devletin kanalında da durum aynı. Sözde trabzonlu şişko bu sezon rambo okan modunda takılıyor.Medya patronları fbli, kanallarında calistirdiklari yorumcular rambo okanin kravatli hali. Gsli diye aldıkları pasiflerin Galatasarayin hakkını savunabildiklerini görmedim zaten. Bu günlere kolay gelinmedi. Ah ah Hincal Uluç, arada Galatasarayindan utanırdın ama çıkıp çatır çatır konusurdun.
ilk 11 açıklanmış mı, son dakika haber var mı diye konuya giriyoruz. yine yeniden abuk sabuk bir post!Ofansif bi kardeşimiz
Bu sezon mu? her zaman öyleydi şişko. En nefret ettiğim insanlar arasında geliyor. Bir de memleketine bak. Utanmıyor daDevletin kanalında da durum aynı. Sözde trabzonlu şişko bu sezon rambo okan modunda takılıyor.