Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.401
- 3.119
- 2.118
İçimden 0-1 galibiyet geçiyor.
2 fark olmadan maçı alamayız. 1 farkta her türlü penaltı kırmızı kart devreye girer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçimden 0-1 galibiyet geçiyor.
Mesajlarım ortada maalesef. Ben cimbomun ta kendisiyim. Bu forumda en az 100 kişi böyle görüyordur kendini amane yapayım sevgimin sınırını nasıl ölçeyim?Hala bu puştla ilgili espri yapanlar cimbomblu olamaz
Bugün çirkef yüzüyle herkes karşılacak. Dk 90 gibi barış dövse keşkeHala bu puştla ilgili espri yapanlar cimbomblu olamaz
Singo, Kaan ve Berkan yok. Diğerleri kadroda olacaksakatlarda son durum nedir , saygideger renkdaslar
İnşallah Ulaşım balbademimYüzde milyon ortamı gerer psilik yaparlar. Osi bu defa sakin kalacaktır.
Salihim aksi bir sonuçta hepimizi halı gibi silkmezsin dimi3 puan arzum had safhaya ulaştı, aşağısı kurtarmıycak
![]()
Akınım Fb ye en ters gelen oyuncularımızdan Osi ile birlikte, kadroyu geçtim direkt oynamalı.yunus kadroda mı ?
Mecdiyekoy'deki Balbadem pastanesini tavsiye ederim.İnşallah Ulaşım balbademim![]()
Salihim aksi bir sonuçta hepimizi halı gibi silkmezsin dimi![]()
Mesajlarım ortada maalesef. Ben cimbomun ta kendisiyim. Bu forumda en az 100 kişi böyle görüyordur kendini amane yapayım sevgimin sınırını nasıl ölçeyim?