⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

11 ler gelmeye az kalmışken son 1.5 saatte ki son skor bekletiniz?
@Egemen Bayrak , @Sadri Baykam

Forumun futboldan en çok anlayan 2 kişisine sormuşsun

Ünal aysal gibi adamsın o da futboldan anlamaz futboldan anlayandan anlardı

Ne olacağını kestiremiyorum çünkü bu yasin kol denen pasif agresif son 2 bjk maçımızın hakemiymiş ikisinde de 10 kişi kaldık,penaltı ya da kırmızı kart uydurup maçın içine sıçmazsa kaybetmeyiz gibi

Bu takım bu haliyle de buradan çıkarsa Türkiye'de mental olarak rakibi kalmayacak ve bu yıllarca sürecek. Ancak son haftalarda yapılanları ve takımın eksikliğine bakarsak çok umutsuzum. Umutvar arkadaşların canını sıkmak ve negatif enerji yaymamak için maçı izlemeyip yorum da yazmayacağım. Herkese sabır diliyorum, inşallah herseye rağmen isteğimizi alırız renktaşlar. İyi akşamlar

Son düzenleme:
takıma ve plana güvenim var

tek korkum acemi oyuncular ve sakat sakat oynayacak oyuncuların yarayacağı bireysel defo

Harry Potter olayında cezayı ödemiştir muhtemelen kulüp, yoksa o tarz paylaşım yapamaz

Yasin kol
Skriniarin kendini atmalari
Keremin mert hakandan ogrendigi haller huylar

Hic heyecan yapamadim maca

Hakem co sıkıntı çıkaracak her şeye hazır olun. Bu kadrolu kahpe her haltı yemeye müsait. Son dönemde derbilerde şak diye kırmızıyı sokuyorlar bize.

Ne olacağını kestiremiyorum çünkü bu yasin kol denen pasif agresif son 2 bjk maçımızın hakemiymiş ikisinde de 10 kişi kaldık,penaltı ya da kırmızı kart uydurup maçın içine sıçmazsa kaybetmeyiz gibi

2-1 maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yasin kol denen hıyarın zart zurt dudüklerini öttüreceği bol sarı kartlı ve son dakikalari 10 kişi bitireceğimiz pozisyonsuz bir 0-0 diyorum.

Şahsen öyle bir iddiam yok reis ama Okan Buruk’un karşısında olmak için buna gerek de yok zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah'ım sen bize başarılar gelir geçer bestesini söyletmeyi nasip etme bugün amin

Geri
Üst Alt