⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

İkinci yarı baskıyla başlayacaklar, o baskıyı sakin kalıp kırabilirsek maç bizimdir. Çok yorulmadık zaten, şu an kulübeye çok ihtiyaç yok. Olursa da sahaya atılabilecek 2-3 isim var

Torreira ve Sara ilk yarıda bayağı iyi oynadı. Barış ve Osimhen'i daha fazla devreye sokabilirsek bir gol daha bulabiliriz. Semedo'nun sarısı var, stoperleri hızlı değil. Okan hoca haydi

Biz kontrollü oynadık bu cok normalde fenerde kontrollü oynadi 2.yari mecbur boşluk verecekler yunus ve berkan is yapabilir

ilkay maalesef yine çok etkisiz hazır olmadığı çok belli
O kadar katilmiyorum ya, alistigimiz city ilkay tabi degil cunku biz city degiliz. Top alinca 4 5 adam hareketlenmiyor.

Bireyselde vasati gecemedi ama. Sara da oyle.

Saneyi besliyor ikiside, torreiraya da alan cikiyir arada. Ama meyvesini yiyemedik

Yedeklerinde talisca duran irfancan yavşağı oguz falan var. Bizde kaan ayhan var

O kadar katilmiyorum ya, alistigimiz city ilkay tabi degil cunku biz city degiliz. Top alinca 4 5 adam hareketlenmiyor.

Bireyselde vasati gecemedi ama. Sara da oyle.

Saneyi besliyor ikiside, torreiraya da alan cikiyir arada. Ama meyvesini yiyemedik
Niye hareketlenmiyor onu anlamıyorum sane barış osi hepsinin hareketlenmesi lazım

Ilkay vucudu yettigi kadar oynuyor. Sane'den en cok verimi Ilkay sahadayken aliriz.

Maçı izlemiyorum totem yapıyorum. Nasıl oynuyoruz kimi iyi oynadık kimi kötü demiş. Alırmıyız maçı

Geri
Üst Alt