⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Arda yı ne bok vardı da oyuna aldık abi yav. Bu çocuğun zamanı var daha görmek bu kadar zor olmamalı

Şu zibidilerin yaptıklarının 10da 3ünü biz yapsak o fenerli itler 2 kırmızı çıkarırdı itiraz ederken

Fener yenilmesin diye her şeyi yaptı hakem bozuntusu şeref yoksunu... İleri çıkartmadı ki bizi... 5 tane falan net faulümüzü çalmadı, ileride top tutturmadı bize... Göstermediği kartların etkisi keza... Biz de zaten yorgunluk/sakatlık/kadro darlığı mevzularıyla sıkıntılıydık, son dakikalarda enerjimizin düşeceği belliydi...

Bukadar eksikle ben zaten galibiyet beklemiyordum. Ha takim beni sasirtacakti 5dk dayansaydi. Ama bunada sukur liderligi vermedik en azindan

Uzulmedim, hatta hafif sevindirdi skor beni. Sizde öyle yapin, birakin söylenmeyi. Burdan sonra sakatlar daha da iyilesecek ve vura vura gidecegiz artik

Maçın Adamları:

Arda, acemi
Yunus, satılmış hakem

Hücumda hiçbir şey yapamadık yaw Sane-Sara hariç hücumda olumlu etki yapan tek oyuncu yoktu Osimhen-Barış çok kötüydü İlkay hazır değildi bu şartlarda 1 puan iyidir

beraberlik iyidir enseyi karartmaya gerek yok. takım eksiği gediği toparlasın ligde daha da puan kaybetmez

Bunu biz beceremiyoruz şu maç fener önde olsa yatarlar kalkmazlar itiş kakış kavga çıkar
Uzatma oynanmaz

90+5 te ne kadar pislik varsa yapacaksın bırak orta açtırmayi top yarı sahayı geçince çekip indireceksin bizim takım beceremiyor şu işi

Geri
Üst Alt