SL 25/26 H:15 | Başakşehir 1-1 Fenerbahçe | MS | 6 Aralık | beIN Sports 1

Bu soğuk kanlığından dolayı orta yapanı orta yapana pası verini kafayı zımba gibi geçiren başta Bertuğ olmak üzere tüm boz baykuşları tebrik eder nice başarılara imza atmasını tüm Galatasaray lılar adına teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Bunların maçını prensip olarak izlemiyorum sürekli kollandıkları için. Rakip 11 kişi olunca yine puan kaybetmişler. Kırmızı kart, jokeri de olmamış.

Bu maçın full tekrarını izleyebileceğim bir yer var mı?

Bu arada kemen bile bizim orta sahada ciddi fark yaratirdi

Böyle bir tip lazim bize

Hakemler sadece penaltı ve kırmızı kart jokeri vermiyorlar. Her maç 5 faul 2 korner veriyorlar fazladan. Böyle bir destek olmayınca bi bok oynayamıyorlar. Bugün götü başı oynayan bi hakem olsaydı; beleş fauller sayesinde daha fazla atak yapıp, daha az atak yiyeceklerdi.

Herkes ağız birliği etmişçesine Fenerbahçe kazanacak diyor ama bana göre bu maçı Fenerbahçe'nin kazanması çok zor.
Nuri akıllı bir insan haliyle doğru şablon ile çıktığı vakit oyunu tutan, tutabilen bir oyuncu grubuna sahip. Selke'nin cezalı olması çok olumlu oldu zira olsa son 2 haftadaki gibi Shomurodov-Selke çıkıp merkezi boşaltabilirdi. Bunun yanında kanat beklerinin savunma özellikleri çok yüksek bu noktada Nene ile Kerem'in adım atabileceğini pek düşünmüyorum. Harit ve Kemen'in enine ve boyuna top taşımaları stopersiz ve yetersiz beklerinin tüm savunma düzenini bozacaktır.
Merkezi kalabalık tutup 1v1 eşleşmeleri kaçırmazlarsa eğer ben bu maçı Başakşehir'in kazanacağını düşünüyorum. -beraberlik bile değil-

Başakşehir aslında doğru yaptığı şeylerin yanına yanlış işleride eklediği için kazanamadı yoksa güle oynaya kazanacakları maçtı. Fayzullayev bizim Yusuf Demir tipi fiziken ve oyun etkinliği bakımından çok ham bir adam üstüne önde ikili gibi bitik Da Costa olunca oyun saha içinde eşitlendi. (Talisca ile Duran bitik)
Oysa bir kanada hızlı olan Brnic'i koyup merkeze 1 çapa eklemesi yapsa önde kamyonla boşluk bulacaklardı.

Bunun yanında Fener'in bug'ı ufak ufak bulunuyor, hoş bulunmasına pek gerek yoktu zira bir şablonları olduğunu düşünmüyorum.
Bu takıma karşı maksimum pas ve topa sahip olup oyunu enine genişletmeye çalışacaksın, Nuri geçen hafta bizim ilk 45'i doğru analiz etmiş zira Fener'in önde sağlam press örgüsü kurması imkansız yani fiziğe aykırı bir defa oyuncu profillerinin hepsi çok yumuşak ve agresiflikten uzak oyuncular ve çalışılmış bir planları yok bunun dışında pivot özellikli Asensio dışında adamları yok hepsi sırtı dönük çok zayıflar.
Ortada geniş alan bırakmazsan ileri oynadıkları her top havuza düşer çünkü basıp dönüp alıp gidecek adamları Asensio dışında yok.

Şu ana kadar bu noktaya şansa geldiler bunu her maçlarının başlığına yazdım hatta geçen hafta için önümüzdeki 3 maç içinde en az 1 kere takılacaklarını ifade etmiştim daha ilk maçtan takıldılar.
Şimdi türbülans zamanı!

Nazar değmesin bu hakemi beğendim, baya iyi oynattı maçı sürekli durdurmadı. Hafta için soğuktan donarlar umarım dönüşünde Konya da bir beraberlik koparırsa mükemmel olur.

Bir de hepimize not: Geçen hafta çok üzüldük ama sonuç olarak sanki o golü yememişiz gibi oldu. Son dk golüyle kaybettiğimiz 2 puanı bu hafta almış olduk. Demek ki kendimizi bu kadar üzüp yermeye gerek yokmuş.
fb fazladan 1 puan almis oldu gene de.

IMG_4648.webp

fb'in zorlanacağı bir maç olacağını düşünüyorum. puan kaybı muhtemel. (kazanmaları, ancak yine rakibin 10 kişi kalması veya fb lehine uyduruk bir penaltı verilmesi ile olur). maçtan sonra alıntılarım.
EFENİM?

Geri
Üst Alt