- 18 Eylül 2018
- 15.634
- 11.977
- 1.473
+3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin yazdığın mesajı görmedim ancak bunun ile ilgili bir muhabbet vardı .Benim mesaja ithafen yazdıysan anlamamışsın. Benim kasdettiğim elit seviye denilen topçular toplasan 20-30 kişiyi geçmez. Şutları iyi olsa, daha skorer olsa onların arasına girerdi diyorum. Yoksa sane büyük bir yıldız
Devre arası transferinde Eyüp spor alt takımına biraz daha pişsin diye gönderelim orada başarılı olursa dikkat edelim fenerbahçe scout ekibinin gözüne çarparsa bittiğimiz an o andır.Sane biraz daha çalışırsa elit seviye bir futbolcu olacağa benziyor.
Ancak çalışması lazım.
Aşırı ağır ve temposuz özgüvenle alakalı değil bencesara da özguven sıkıntısı var o yuzden salıyor yoksa yetenek var
Elit seviye, mesela balon dor adayı dünyada en iyi 20-30 topçu sayıyorsan sane'deki bu birkaç eksiklik biraz daha iyi olsa onların arasına girerdi benceSenin yazdığın mesajı görmedim ancak bunun ile ilgili bir muhabbet vardı .
Elit seviyeden kastını anladım.
Okah hocam sen misin?sara da özguven sıkıntısı var o yuzden salıyor yoksa yetenek var
Bende benzer şeyi düşünüyorum, o paraya U23 Singo tarzı bir ortasaha alırız. 10 no'da tecrübeli şart.Devre arasinda 10-15 bandinda bir teklif gelirse direk dehlemek lasim sarayi