⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

Kadro olarak Samsun bizden kötü durumda. 5-6 maçtır hemen hemen aynı kadro devam ediyorlar. Çok diri olacaklarını sanmıyorum. Perşembe uzak deplasman pazartesi içerde cuma tekrar deplasman.

Uğurcan
Kaan Sanchez Abdülkerim Kazımcan
Torreira Lemina
Sane Sara Barış
Osimhen

Berkan-İlkay-Yunus-Icardi

Lemina'nın stoper performansı ve hem Sara hem İlkay'ın sahada aynı anda olmaya devam etmesi için ve beksizlik durumumuzdan dolayı, acaba üçlü mü oynanmalı diye bi düşündürttü.

-------Sanchez - Lemina - Apokerim
Barış------Torreira------İlkay-------Kazımcan
-------------L. Sane----Sara
-----------------Osimhen

Evimizdeki trabzon beşiktaş beraberliği ile yeterince kayıp yaptık. Bu maçı yenmek şart.

Kalan 20 maçın içinde Ts, Bjk, Göztepe ve Samsun deplasmanı hariç Fb ve Samsun iç saha maçı var. Bu maçı %100 almalıyız. Önemli rakiplerden biri.

Samsun düşüşte, puan kaybı lüksümüz Kocaeli maçıyla bitti ve herkesin ayakları yere sağlam basmalı.

Hakem yönetimlerini görüyoruz her sene olduğu gibi fenerin kollanma görevi tavan yapmış.

Yine kritik bir maç bu maçı geçersek sonraki 12-13 haftalık süreçte yine puan farkı 8-10 arasına gelir diye düşünüyorum bu maç liderliği vermemiz lazım artık her maç kritik.

fb'den çok ama çok daha kaliteli bir takımız bu tartışmaya kapalı. Eksiğimiz klübemiz orada fb çok çok öndeydi fenerin oyuna girenlerden bir takım daha çıkar onlarda çok rahat derbi oynar bizim yedekler derbi oynayamaz mesela.

Yanlış konu neyse kalsın. Samsunu yeneriz
Herşeyi geçtim .Afrika'ya gidiş gelişler /Afrika Kupası,icardinin Arjantin seferleri nasıl önceden hesaplanmaz.Sakatlıklara laf yok onları hesaplayamazsın ama bu saydıklarımın öngörüsü kesinlikle yapılmalıydı.Ve bunları çözebilmek adına kenarda Kutucu Yusuf Berkan Kaan ile ne kadar başarı düşünülürdü.Lemina'ya birşey olmasın inşallah diye dua etmekten yorulduk.Ocak'a kadar çok hasarsız gemiyi yanaştırabilirsek eğer ,bu sefer hata yapılmayacağını düşünüyorum.Bu sefer.

Geri
Üst Alt