⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

Sallai'nin cezası 1e inerse sağ bekte Sallai, yoksa Barış oynasın.

Uğurcan
Sallai Sanchez Apo Kazım
Torriera Lemina
Sane Sara Barış
Osimhen
Kaan, Berkan ve Yunus inceden süre almaya başlasın artık bu arada.

Konferans fatihine heybetli bir yenilgi tattıracağız. Hiç şüphem yok 4-0 diyorum.

Fikstür çok sıkışık yani bugünden Cuma'ya kadroda bir değişiklik olmayacaktır. Sakatlar yine sakat cezalılar yine cezalı ve yorgunluk ise aynı. Şansımıza Samsun da çok yıprandı ve 8. günde 3. maçları ve 2. seyahatleri olmuş olacak. Monaco maçı akıllara gelmeden oynanaması gereken bir maç.

Samsun hücumda kısıtlı ama savunmayı çok iyi yapabilen bir takım. Umarım forvette Moundilmandji oynar zira bu ligde gördüğüm en kötü forvetlerden. Kılınç ile Holse ikili oyunları çok iyi oynuyor bu tarafın savunma desteği iyi olmalı öteki kanatta Musaba ise bal yapmayan arı yani gider gelir iyi gözükür ama işleri finalize etme olayı çok zayıf.

Savunmadaki tek zaafları ise merkez kenarlarda oluşuyor. Eyüp/Yunus Emre'yi kesici yapıp yanlarına süpürücü siyahi oyuncuyu koyuyorlar ama bunlar bir türlü yan yana pozisyon alamıyor. İlkay/Sara oynarsa Yunus arada çok kolay top ile buluşup dikine mesafe katedebilecekleri alanları bulacaklardır ben bu 3 oyuncumuzun oynama sürelerine bağlı olarak yıldızlaşacağını düşünüyorum.

Bu maçı kazanırsak takip eden 2 lig maçımız ligin en zayıf takımlarıyla olacak ve ilk yarıyı lider bitirmiş sayılacağız aksine Fener'in önümüzdeki 3 maçtan en az 1'inde takılacağının garantisini dahi verebilirim.

Zor mac
Guzel mac(lig icin)
Ama yasin kolun yedigi haltlar yuzunden hem bizim hem trabzonun hem fenerin maclarindaki sacmaliklari gene izleyecegiz kesin.

Monaco maci oncesinde olmasi bence sonrasinda olmasindan daha iyi- bu fikstur isine cok takilmiyorum millet avrupada 1 haftada be maclar yapiyor sonucta.

dün okan hocanın açıklamalarından sonra takıma güvenim tazelendi. oyuncular da her şeyin farkında. biz görüyoruz onlar direkt bunun içinde. bizzat yaşadılar ve samsunu paramparça etmemiz gerektiğini biliyorlar.

FEqAjWQWYAAiHYF.webp

Dursun ve ekibi protestolarla gönderilene kadar futbol konuşmaya lüzum yok. Galatasaray'ın bu kadar ezilmesine rağmen, konuşmayan, engel olmayan bu yönetim varken futbol konuşmak saçma. Futbol konuşmak için futbol olan bir ortama ihtiyaç var. Son maçta 40 küsür dk faul çalmamış hakem rakibine. Dünyanın en rezil hakem doğramalarından biri yaşanmış. Hala çıkıp boş twitler atan rezil bir yönetim anlayışı mevcut. Maç, hoca, oyuncu, transfer cart curt geçiniz. Gs'nin en büyük rakibi Dursun Özbektir

Samsunspor başkanı saçma sapan konuşmaya başlar yakında ne idüğü belirsiz TV yayınlarına katılıp.

Gündemi meşgul etmek için plan yapıyordur şimdi ne demeç versem de dikkatleri üzerime çeksem. Seviyor kendine sövdürmeyi.

Ortamı gerse de motive olsak.

Sallai'nin cezası 1e inerse sağ bekte Sallai, yoksa Barış oynasın.

Uğurcan
Sallai Sanchez Apo Kazım
Torriera Lemina
Sane Sara Barış
Osimhen
Kaan, Berkan ve Yunus inceden süre almaya başlasın artık bu arada.
Renktaş sence bu tescillilerin federasyonu süzmeler Sallainin cezasını indirirler mi ? Adamlar kırmızı kartın tartışmalı olduğu pozisyona tuttu 2 maç ceza verdi. Sallai olsa elimiz çok rahatlar.

Takımın rotasyonu kısıtlı olduğu için oyuncular fena yorgun. Devre arasi gelse de transfer yangınına başlasak

Samsun da yorgun. Cuma gunu Turkiye'ye donduler, Ptesi aksami bizim gibi mac yaptilar. Sahamizda bir zahmet yenelim.

gsli somesun başkanımız maçı bize hediye edecektir.

Samsun oyunu geniş alana açan ve rakibi çok yoran bir takım. Orta saha üstünlüğü ile burayı asmamiz lazım. Musaba defans arkası koşularını kestiğimiz anda pek bir icraatleri yok

Muadili badji yi kitlersek 5 atarız rahat diyorum. Kötü izlanda takımına doğru dürüst üstünlük kuramadilar son maçta. 2 turnuvayı kaldıramıyor samsun

La samsunsporun da taraftar forumu varmış. Maçlarımız sekmesinden bizim maçı buldum. Endişe ve korku hakim

Geri
Üst Alt