⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

1764962459791.webp

Bu adam bile penaltı yok dediyse ağlamasın fbliler

Önden çekim vermedi bilerek bein kesin vücuda çarpıyor. Vücudun doğal konumunun da daha net izahı yok adam koşarken kolu nerede olacak?

Hocaya cok yukleniyorsunuz bu mac ozelinde. Sagbekin yok, solbekin yok, Lemina'yi sakat diye stopere cekiyorsun 45'i cikaramadi, 2 gol atan Osimhen bile sakat sakat yarisiyla oynadi. Ilkay hazir mi degil, posasi mi cikmis bilmiyorum. Arda'yi yuhalatmasi felaket ama hocaya sayacak bir durum goremiyorum.

Cok muhimdi bu 3 puan. Cok cok cooook onemliydi. Bu gece birilerinin uykusu haram zikkim olacak.

Fb tarzı bir 3 puan oldu yalan yok

Sallai'nin yedigi kirmizi kart doğru ise, bugun Samsun'lu oyuncunun Sanchez'e yaptigida kirmizi kart.

Pozisyonu gördüğüm anda ulan gayet doğal pozisyon lanet olsun harcayacaklar diye kapattım TV yi. Açıkçası penaltı verilmemesine çok şaşkınım.

Hocaya cok yukleniyorsunuz bu mac ozelinde. Sagbekin yok, solbekin yok, Lemina'yi sakat diye stopere cekiyorsun 45'i cikaramadi, 2 gol atan Osimhen bile sakat sakat yarisiyla oynadi. Ilkay hazir mi degil, posasi mi cikmis bilmiyorum. Arda'yi yuhalatmasi felaket ama hocaya sayacak bir durum goremiyorum.

Cok muhimdi bu 3 puan. Cok cok cooook onemliydi. Bu gece birilerinin uykusu haram zikkim olacak.
Arda’yı almak yerine Berkan’ı oraya alabilirdi. Çok zorlanıyorsa yine Barış’ı beke çekip Yunus’u ileri alabilirdi.

bein tüm samsunluları roportaja alıyor ard arda

Geri
Üst Alt