⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

Samsun TD de çıkmış penaltı falan diyor... Stüdyodakiler neden konuşmuyor? Skandal bu falan diyor... Tam şerefsizler ya...

Takimi şu hale getirenin ele güne son pozisyonda laf verecek duruma getiren hepsinin abv. Yeter artik takip etmiyorum ya

Ayrıca bu şerefsiz o kadar iyi Türkçe mi biliyor? Soyunma odasında programı izlemişmiş, penaltıdan bahsetmediniz diyor... Bariz birilerinden böyle de diye talimat almış...

Kazımcan fena değil diyordum, ilk golde defosu belli oldu
Bir bek o şekilde çalım yiyemez
İkinci golde de sanırım kaptıran oydu, ileri dakikalarda kondisyonu yetmedi

Arda ise ne diyeyim bilemedim
fener maçından sonra hocanın tekrar oyuna alması cidden çok şaşırttı, harakiri yapıyor dedim
Sonra anladı ki yerini değiştirdi
Ama bu sefer çocuk artık kendini zor toplar, 2. yarı oyuna gir, yerin değişsin, sonra oyundan alınsın, seyirci yuhlasın falan zor yani

Barış beke geçti, bir bekin yapması gerekeni yapıp atakta ileri çıkıp orta yaptı ve mucize bir gol geldi

Kadro eksik ama hoca da hepten maceraya sokuyor bizi

Yunus Sallai dönüyor en azından
Jakobs da dönebilirse iyi olacak
İcardi yavaş yavaş ısınıyor
Lemina’da inşallah ciddi bir şey yoktur
Hayırlısı diyelim

O pozisyon bence penaltı değil ama sorun kazımcan. Ulan sen niye her ihtimale karşı kapatmazsın arkadaş. 2 gol yedirdi, nerdeyse penaltı da yaptıroyordu.

Sizin derken? Insan gibi konuşmasını bilmiyorsan bir daha alıntılama beni
Gelmişsin "net penaltıydı vermedi, haksızlık oldu" diyorsun. Net "penaltıyı vermediyi" anlarım da, "haksızlık oldu"'yu anlayamam.

Hayırdır kime haksızlık oldu? Davinson'un bileğine basıldı, bana göre de o net kırmızı. Kazımcan'ın ayağına basma var, bana göre net penaltı.

Burası Galatasaray forumu. Haksızlık oldu filan dersen, kusura bakma ama insan muamelesi bekleme benden. Belliki çok üzülmüşsün galibiyete, daha çok üzülecek"siniz".

Fener forumlarında bir tane çatlak ses çıkmaz penaltı pozisyonu için. Penaltı menaltı yok kardeşim buz gibi lehimize verilmeyen kırmızı kart var konuşulacak ise bu konuşulmalı

O son pozisyon yüzünden şikecilerin %10 olan puan kaybı olasığı da sıfıra indi bence.
2 gün ağlayacaklar.

Geri
Üst Alt