Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.102
- 4.180
- 2.248
Güntekin fena fırçaladı Tomas Reis'i!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu penaltı pozisyonu fenere olsa herkes söverdi açık konuşalım bence net oğlu net penaltı ama geçen hafta 45 dakika fener aleyhine faul vermedi eleman, o yüzden telafi puanı diyelim adaletsiz bir durum görmüyorum.
Ağabey sana güvenirim nasıldı pozisyon
Evet aynen öyle..Vücuttan sekme falan olmasada penaltı değil.Kural çok net.Ekli dosyayı görüntüle 308866
şunu görüp penaltı diyen cimbomlu kendini kandırmasın. cimbomlu olmayanlar zaten benimkinin doğal konumunu beklesin.
Bu penaltı pozisyonu fenere olsa herkes söverdi açık konuşalım bence net oğlu net penaltı ama geçen hafta 45 dakika fener aleyhine faul vermedi eleman, o yüzden telafi puanı diyelim adaletsiz bir durum görmüyorum.
Kardeş kendimi kimseye kabul ettirme gibi bie niyetim yok. Üye olurken Galatasaray taraftarı olduğumu da kanıtladım.Yeni uye olarak boyle GS aleyhine hemen yazma. Biraz kendini forumda kabul ettir, ondan sonra rahatca aleyhine yazarsin zaten.
İlkay ve sane bitiyor, bekler yetersiz, bir tek torreira kalıyor o da oraya buraya koşmaktan bi hal oluyor2 maçtır bir şeye değinmek istiyorum önde olduğumuz bir maçta rakipler kanat bölgesinden nasıl elini kolunu sallayarak geliyor bunu biri açıklasın.
Ben bunu kabul etmiyorum rakibe resmen duran top gibi ya da boşluklar bırakarak ciddi pozisyon imkanı veriyoruz.
Yav he he.Gelmişsin "net penaltıydı vermedi, haksızlık oldu" diyorsun. Net "penaltıyı vermediyi" anlarım da, "haksızlık oldu"'yu anlayamam.
Hayırdır kime haksızlık oldu? Davinson'un bileğine basıldı, bana göre de o net kırmızı. Kazımcan'ın ayağına basma var, bana göre net penaltı.
Burası Galatasaray forumu. Haksızlık oldu filan dersen, kusura bakma ama insan muamelesi bekleme benden. Belliki çok üzülmüşsün galibiyete, daha çok üzülecek"siniz".
Tam tersi bir pozisyon olsa ben dahil taraftarlarımızın %99'u yangın yapıyordu. Galibiyet güzel ama umut verici değil.Penaltı bu.
Bu arada maçın hakemi maçı bitirmesi lazım 40 saniye geçmiş herhangi bir sakatlık yok sadece gol var 30 saniye eklersek bitmesi gereken maçıda bitirmedi.
Baba beklerin yok, Sanchez de sağ bek olamaz önde basıp tek hamleli arka alan bomboş, Kazım zaten çok kolay çalım yiyor.2 maçtır bir şeye değinmek istiyorum önde olduğumuz bir maçta rakipler kanat bölgesinden nasıl elini kolunu sallayarak geliyor bunu biri açıklasın.
Ben bunu kabul etmiyorum rakibe resmen duran top gibi ya da boşluklar bırakarak ciddi pozisyon imkanı veriyoruz.
Orayı anlarım ama kanat oyuncularıda destek vermiyor takım çok fazla bi tarafa kayıyor.Baba beklerin yok, Sanchez de sağ bek olamaz önde basıp tek hamleli arka alan bomboş, Kazım zaten çok kolay çalım yiyor.
Haksizlik oldu demen bence sorun oldu. Sonucta Ndiaye de tabaniyla Davinson'un baldirina basti. Orta sahada ayaga basmaya faul calmisti, ayni sekilde Kazimcan'in ayagina rakip ceza sahasinda basildi ama penalti verilmedi. Simdi boyle durumlar varken haksizlik oldu demek bence haksizlik olur.Kardeş kendimi kimseye kabul ettirme gibi bie niyetim yok. Üye olurken Galatasaray taraftarı olduğumu da kanıtladım.
Direk kola geliyorsa penaltı, vücuttan sekiyorsa değil, ama sırf penaltı dedim diye hemen sert tepki veren IQsü düşük ergen fanatiklerle tartışacak değilim. Bu laflarım da sana değil, beni saygısızca alıntıyanlara
Bariz penaltıDeğil penaltı falan...